God morgon världen!

Eller.. god morgon ? Njaa, inte riktigt. Fast min pojke ligger ff och sover i min underbart sköna säng!

Idag är en sån där dag med jätte tråkigt väder. Det är varmt och man är inte hundra på om det ska börja regna, och det mina kära vänner, det gör mig förvirrad på min outfit idag. Ska ha men jeans och linne, ska man ha byxdress, kan man ha shorts med en lite tjockare tröja? Det är inte lätt.

Nu vet jag själv längre inte ens vad jag snackar om.

Men vad jag ska göra idag är att träffa mina gamla klasskamrater från gymnasiet. Jag vet inte hur många av oss som kommer, men vi ska iaf samlas kl 4 och sen hitta på något kul! Det är bara två st från klassen som jag har träffat då och då sen skolan slutade, men alla andra har jag inte ens sätt sen skolavslutningen, så det ska bli superkul.

Sen ikväll hoppas jag på att Ronkha kommer hit till mig! Om hon kommer så har vi sagt att vi ska laga middag, titta på euorovision song contest, dricka vin och käka jordgubbar! Sen sover hon över och sen i morgon bitti drar vi till stan ! :)

Nu har jag inte mycket mer att berätta så jag avslutar här!
Ha en underbar lördag!

Godmorgon

Jag är uppe med tuppen idag. Jag steg upp redan halv 7 och kunde inte somna om. Tänkte kolla lite avsnitt på datorn sen gå och lägga mig igen en stund.

Sen ska jag och Jessika, kanske Nina också, åka till Falsterbostrand och sola och bada, och ha med en STOR matsäck. Mums. Jag var ju faktiskt på stranden igår tillsammans med mamma och Jessika. Vi la oss på ribban. Det blåste sjukt mycket men ni ska veta hur mycket färg vi fick. Mamma är kräfta och Jessika har bränt hela sitt bröst och sin hals. Solen ger resultat!




Mycket färg hah? Mina streck hade försvunnit, men igår kom de tillbaka...

Nu vart det ett tag sedan...

...jag uppdaterade.

Hmm vad jag gjort undet helgen?

I lördags städade jag hela lägenheten. Och även min konfirmandpräst var här på besök med sin familj, vi är goda vänner med de. På kvällen käkade jag pizza och degade i soffan.

I söndags var jag i Lund med mamma på Bakluckeloppis och köpte mig 7 sommarklänningar, en byxdress, en blus och en skinnväst. Allt detta för 115 kronor! På vissa av kläder fanns ju prislapparna t.o.m kvar. Vilka fynd!
När vi kom hem från Lund kom Nina hit. Vi satte oss på gården och solade, och fikade med massa gott! På kvällen sen kom min älskade man hit, underbart mysigt!

Igår vaknade jag och Vvv väldigt tidigt (för att vara oss), vi gick ut på gården och åt frukost och mös som bara den. När han sen gick hem så träffade jag Ronja och Ansari i pildammsparken, och hade "picknick" haha. Tog även med mig Bella. Vi var där inte så länge så jag åkte hem rätt snabbt för att gå ut med Geisha och springa och lämna filmen jag hyrde dagen innan. Ronkha har bilder från igår när vi var i parken, hon skickar de nu under dessa dagar, så att ni kan få se :)



Idag då? Jo idag har jag städat mitt rum, sen kom Sara hit, så satte vi oss på gården (gud vad jag har suttit på gården de senaste dagarna haha), och åt lunch. Efter ett par timmar var det dags att gå till Ronjas Utställning hon hade på sin skola. Grymt bra jobbat tjejen!
När jag sedan kom hem trodde jag att vi skulle grilla på gården men mamma sa att kolen i affären var slut, så det blev ingen grillning. Vi åkte i stället till Ribban med Geisha och Svullo och lät de springa av sig och leka med alla andra hundar (nu ligger de helt utslagna här hemma). OCH vill ni veta vad som hände?!?! En okänd hund kom fram och pinkade på mitt ben som om jag vore en stolpe. Det är inte första gången hundar, eller huvudtaget djur (!) kissar på mig... Det är alltså något med mig och djur...


En av alla mina klänningar jag köpte i söndags


Lunch


Fredag 18 maj

Idag har varit en riktigt härlig dag. Den började med att sitta på gården och sola och fika med mamma och alla hundar. Färg fick man också, najs! Efter det åkte vi iväg till skopounkten där jag köpte mig tre par nya skor, lite gott och blandat faktiskt. Ett par ballerina, ett par "tofflor" och ett par sandaler. När vi gick förbi "korvkiosken" frågade en tjej mig vart jag köpt min byxdress, hon tyckte den var så fin! Vad kul o höra!
Efter skopunkten köpte vi en lykta, ett gravljus och en rosa ros för att sedan åka vidare till mormor på kyrkogården, det blev jättefint. Mormor älskade rosa rosor, så det passade perfekt ♥

När vi hade varit på kyrkogården åkte jag och mamma vidare hemåt och satte oss på en restaurang runt hörnan, vi satte oss på Bright och åt plankstek i värmen. Riktigt mysigt, tack för allt mamma ♥

När vi sedan kom, mätta och belåtna, så skrev vi in mig på olika bostadsplatser där man söker lägenheter, och vi sökte en lägenhet idag. Nu får vi bara hålla tummarna på att jag får gå och titta på den!

Nu alldeles precis tittade jag på Beyonce´s live konsert på Roseland, via datorn. Hon är bara SÅ mäktig!

Tänkte avsluta dagen med att lägga upp detta inlägget och sen fortsätta titta på Lyckan i LA.
Jag är ensam ikväll igen :'(

Ha en fruktansvärt bra kväll!


Min mage har blivit jätte fläckig!


Vovvar♥


Fick lite färg ända på gården :)


Saknar dig mormor ♥


Mums!


Supernöjd!


Zombie's

Här kommer lite bilder från Ronjas skolprojekt, lägger bara ut några st. Även någon behind the scenes. Vill ni se när alla bilder är klara sen får ni pallra er till Ronjas utställning hon ska ha på sin skola om sitt projektarbete, riktigt grym är du tjejen ♥








Smoking kills!


Tråkig och ensam helg

Känner att denna helgen kommer bli väldigt ensam och tråkig.
Mina angels är och jobbar utanför Malmö och mannen min ska vara med grabbarna hela lördagskvällen (hoppas han kommer hit i morgon). Dessutom fungerar inte vår teliabox så jag kan inte titta på tv..

Idag har jag räddat dagen/kvällen med att käka pizza och tittat på Lyckan i LA på tv3play, tur att det finns sådana hemsidor! Nu har jag dukat (bäddat?!) upp godis och chips och en hel del energidricka i sängen för att fortsätta kolla avsnitt av Lyckan i LA (är på avsnitt 4 nu).

Tänkte lägga upp lite bilder sen från gårdagens projekt, Zombie´s.

Ni får ha en trevlig kväll!


Charlie's angels <3

Igår var en lååång dag, men en underbar dag!

Den började med en lunch på thai restaurang med mina prinsessor Ronja och Jessika och Ronjas kära far. Mysigt värre! Sedan bar det av till Ronjas skola där vi satte igång att sminka oss som zombies, wäää. Vi såg riktigt läskiga ut, men Jessika tog ändå priset. Hoppas Ronja blev glad över att vi ställde upp (men det vet jag att hon blev för hon har redan sagt tack hundra gånger hihi). Vi fotades i trappan på Ronjas skola och i pildammarna, pinsamt när vi skulle hem sen, alla tittade ju haha, men det var kul. Senare idag ska vi se hur bilderna blev på system kameran :D

Kvällen igår avslutades med att Ronja kom hem till oss och då satte vi igång med bakning direkt, det blev kanel- och vaniljbullar! Puligt! När bullarna blev klara så satte vi på en film och käkade chips med dippa och våra delicious bullar och coca cola till det. Vilken film vi såg? Jo vi tittade på ghost och den var sjukligt bra! Tårarna spruta i slutet av filmen, vilka kärringar vi är <3


Mår inte bra, inte alls!

Hej hopp!

Idag ska jag jobba, 15-19, inte alls farligt, men jag är så deppig :'(.
Jag saknar min älskling något så otroligt, jag har inte träffat honom på 10 dagar och kommer inte få träffa honom förrän på måndag nästa vecka :(. That sucks!

Jag har haft en toppen vecka annars. Men nu börjar allvaret igen, jobb mm.

Ikväll åker jag hem till pappa, har massa presenter till de. Ska packa ner mjukis kläderna och bara mysa när jag kommer dit! Ska köpa en massa gott och ha på tåget dit också. Härlig kväll.

Gud vad jag skriver konstigt idag, ingen röd tråd alls.. aja. Ni får nöja er med detta!

Ha en trevlig helg. Min kommer vara dryg. Bajs-helg!


Turkiet

Sitter och väntar på att få stiga på flygplanet just nu så här på morgonkvisten. Vi är alltså på väg till alanya i turkiet och ska vara borta en vecka.

Kommer sakna min man <3 :(

Ni får ha det så bra i Sverige så ses vi när jag är brun!

Chiao!


RSS 2.0