Stockholm

Precis kommit fram till hotellet :)


Just nu

@ bk


28/9

Hej hej

Idag är det onsdag och jag vaknade strax innan 11 i morse, vilket var väldigt skönt, för på senaste veckorna har jag vaknat då fruktansvärt sent haha. När jag vaknade satte jag genast igång med tvätten och disken :). Jag har renbäddat både min och MIN BRORS säng hahahahaha. Jag funderar på om jag ska riktigt STORSTÄDA här hemma, sortera, rensa, dammsuga, damma, ALLT. Haha. Vi får se, just nu ska jag iaf vila några minuter :)

Om två dagar åker jag till Stockholm med Vvv :D jag längtar så fruktansvärt mycket :), vi stannar till söndag och åker direkt från Stockholm till Kristinehamn och stannar där till måndagen eller tisdagen.
Sen på onsdag fyller min kära vän Sofia 20 år, och gissa vart vi ska då ??? Vi ska åka till Ullared och SHOPPA hahahahah!!! Vi får fira Sufiluf inne på Gekås hahaha.

Nu har jag inte mycket mer att berätta faktiskt haha.

Hörs väl senare :)
Puss

Blogg.se's iPhone-app

Såg på Sofias blogg att vår iphone äntligen har fått in en app för blogg.se, hur bra som helst ju. Eller ja detta är mitt första inlägg med denna appen, men bara det liksom fungerar och man kan lägga in bilder direkt är det ju helt perfekt! Var iaf och tränade med Jessika i förmiddags, sen åkte vi och hämtade Sofia, sen körde vi till Ikea och käkade. Hela kvällen har jag tvättat och käkat pizza och tittat på fotboll med min bror.

Vem vet, vi kanske hörs mer senare :)


Frukost

God morgon på er. Sitter på jobb och äter frukost just nu. Började 7 i morse. Slutar 15 och då ska jag hem och vila för jag är super trött idag. Igår kväll var jag med v. Hörs sen

Jobb

Hej hopp Sitter på jobb, slutar om 4 timmar. Jag sitter och funderar över mitt hår, vill färga det brunt men ändå inte. Något vill jag iaf göra med mitt hår. Jag tröttnar så fort. Jag ska dock klippa det nu till vintern.. Allt mitt slitna måste bort och det är likabra att få bort det nu under vintern när jag kommer gömma mitt hår i en mössa :) För övrigt så är jag trött :( men jag har en energidricka kvar att dricka. Sen har jag tagit med mig massa choklad också hihi, men jag är så fruktansvärt mätt så det knappt är sant, har ätit 4 sotade kycklingfiléer och några potatisar med chilibearneisås på jobb. Fruktansvärt gott måste jag säga! Tog med mig falukorv med makaroner, men hallå vem tar inte kycklingfilé före korv liksom. Haha! I morgon är jag ledig från jobb, sen jobbar jag måndag sen är jag ledig ända till fredag då jag åker till Stockholm, eller ja jag är ju ledig fram till den 16e oktober haha (om jag inte får jobbet som barnvakt det vill säga). Nä back to work, ska skriva ut listor nu. Puss hej

22-07

Vaknade för ca en timme sedan. Jag hållet på att småfixa mig ochdka snart börja laga mat, falukorven måste tina lite till :) efter jag har lagat mat och ätit och gjort min matlåda och allt det där får vi se vad som händer, om jag antingen sitter hemma ikväll och vilar inför inatt, för då ska jag på det igen, ja du, jobb 22-07 idag igen. Blir jag färdig snabbt kanske jag går och fikar med Sofia och Sofie, we'll see :)

Fredag

Hej.

Jag är inte på bra humör idag...

Blev väckt i morse av min chef som undrade om jag kunde jobba natt både idag och i morgon. Och ja visst kan jag det om det inte finns någon annan som kan, och det fanns det inte..

Har precis suttit och tryckt i mig två tacos, jag ska ta och vila lite nu.

AAAA, är så arg.

Varför finns det så mycket utgifter?? Fick lön idag, och inte mycket är där kvar utav den...

Detta är INTE min dag!

Hej då!

Yesterday

Igår kväll var som sagt Jessika och Sofia här hemma hos mig och vi hade en mysig kväll med massa gottis. När de gick hem så gick jag och la mig direkt :). Jag var så trött. Men jag sov jätte dåligt, jag hade så ont i min axel att jag grät en utav alla gånger jag vaknade till. Jag har haft ont hela dagen idag också, men nu börjar det försvinna, tur det, för jag har haft super ont. Varför?, Jo, för den jävla tunga väskan jag gick runt och bar på igår. Ursäkta språket! Men fy fan!

Aja, idag när jag vaknade (13.00 :O) så gick jag upp och städade lite här hemma och gjorde mig i ordning för att sedan gå på möte, arbetsintervju nr 2 (träffa familjen). Det gick förövrigt jättebra, kände jag iaf. De verkade också tycka om mig.

När jag kom hem, sov jag en stund och när jag vaknade satte jag igång med att laga tacos :), men gud så mycket det blev över.. det vart ju bara jag som åt..
Aja, det blev kladdkaka och massa choklad och sånt med. Nu sitter jag här med halva kladdkakan kvar och en oöppnad cheddar popcorns påse och funderar på om jag ska öppna poppisarna, men jag är så fruktansvärt mätt fortfarande. Efter att ha ätit mig propp mätt, hoppade jag in i duschen och satt i duschen väldigt länge, gjorde hårinpackning osv. Har precis målat tånaglarna också :) Ja, jag har helt enkelt myst med mig själv idag, och det har faktiskt varit otroligt skönt. Ibland är det skönt att bara vara med sig själv, me, myself and I.

Kollade nyss min internet-bank också :) inte helt fel..

Nä, nu ska jag faktiskt gå och göra mig i ordning för sängen, för nu är jag trött!



Jag igår innan jag och tjejerna körde till Maxi och handlade..




Mina tjejer ♥


Min dag

Hej hej

Idag var jag på gymet tillsammans med Jessika och Sofia, tränade dålig kondis men bra styrka :) Efter gymet så fräscha vi till oss med att duscha och så. Sen åkte Jessika till biblioteket och jag och Sofia gick till McDonalds och åt och sen gick vi runt inne på H&M sen promenera vi hem, med världens tygnsta väskor. Så tunga att jag har ONT i mina axlar nu :'(

När jag väl kom hem la jag mig i soffan och somnade en timme. SKÖNT! När jag vaknade ringde jag Sofia och Jessika och frågade om de ville ha mys hemma hos mig :) Så vi körde till Maxi och handlade massa gott.
Jessika kompis Amina skulle vara med i det nya programmet "Bron", så vi sitter och tittar på det nu. Det utspelar sig i Malmö-Köpenhamn :D

Vi hörs senare!


Lite småtrött på löpbandet


Vi TRÄNAR faktiskt på gymet :)




På McDonalds






Gymet

Hej hej. I morse vaknade jag till Jessikas sms där hon undra om jag var vaken. Så fort hon fick veta att jag var vaken så ville hon till gymet direkt. Och Sofia ville till stan direkt efter gymet. Så nu är vi på gymet och jag är jätte seg idag, varför orkar jag inte träna :(? Sofia stretchar och Jessika tränar rygg.... Jag sitter och bloggar. Haha. Nej jag ska ta och fortsätta med magen nu. Så hörs vi sen när vi är färdigtränade. :)

Godnatt

Hörs i morgon.

Spanien del 2

































Träningsvärk

Hej, vaknade halv 2 idag :O.
När jag gick upp satte jag igång med tvätten, snart är ALLT tvättat haha. Har tvättat tre dagar i rad nu.

Jag har träningsvärk i magen från igår :( haha. Men idag ska jag vila från träningen. Sen kör jag veckan ut :)
Har precis ätit min frukost haha. Det blev Ägg, bacon och en "sandwich" :)



Jag har absolut ingenting att skriva om idag.. :/

Hörs väl senare.

Puss


Lite rädd är jag faktiskt...

Idag efter träningen när vi kom hem till mig, jag och Sofia, så ser hon mina röda fläckar på bröstet och jag förklarar att jag alltid får såna när jag svettas, badar eller bara duschar. Då utbrast hon direkt: DU ÄR ALLERGISK MOT VATTEN, OMG jag har aldrig träffat någon sån förut :O :D.

Jag blev lite småchockad och skratta lite, men sen tänkte jag efter och blev lite smått rädd...
Tänk så är jag det. Det började för ca två år sedan..


Vad tror ni det kan vara? Är det någon utav er som brukar få såna röda märken?


Lillebror ♥



Hur gullig var inte min lillebror här då. Han är bara för söt :)


Amo, vår Amo

Är nästan precis hemkommen från Campus fast food, där jag var med Jessika och Sofia. Vi hade ju som sagt lovat Amo att komma och äta hos honom idag. När vi kom fram till campus fråga han vad vi ville ha, han ville ej ta emot pengar, så han började rulla våra kebab/kycklingrullar och beställde även en pizza till sig själv. Sen satte han sig ner med oss vid brpdet och åt sin pizza, eller ja, han åt BARA pålägget med kniv och gaffel och lämna allt bröd kvar... Haha. Sen fick vi alla en chock när han berättade att han inte äter lök, vitlök och dricker inte läsk :S haha. Amo är BÄST! Vår Amo.

Har förresten tryckt in en maskin tvätt också när jag kom hem.

Nu tänkte jag bara ta och mysa med mig själv och njuta av min ledighet.


Fitness 24/7

Är på gymet med Sofia, har precis sprungit på löpbandet och förlorat 220 kcal, shvetti chey! Stretchar just nu sen ska jag köra mage :) Jag är sugen på godis :(

God morgon

Hej, jag steg upp för lite mer än en timme sedan påbörjade direkt med tvätten, disken, och soporna (måste göras om mamma inte är hemma :/, Patrik gör ju inte det direkt...). Har precis tagit på mig träningskläder och om en stund bär det av till gymet med Sofia. Jag har inte tränat sen i tisdags :| och jag har ätit sjukt mycket onyttigt, så det knappt är sant alltså. Jag har ångest över hur min kropp ser ut just nu! Och sen ska man till och med till Campus ikväll, för det har vi ju lovat Amo. Efter detta besöket hos Amo ska jag INTE dit igen på ett tag, eller ja jag kan ju gå dit, men jag ska ju dock inte trycka i mig en Campus-pizza som jag ALLTID gör. Nä, det får bli träning hela veckan ut, jag är ju faktiskt långledig.




Panik

Efter jobb idag träffade jag Jessika och sofia. Vi åkte till mc donalds och käka och sedan åkte vi hem. När jag skulle hoppa ut ur bilen tappade jag mina cigg, och det märkte jag inte förrän jag kom upp i mitt hem när hon redan hade kört iväg. Tänkte att det var lugnt, att jag kunde sova direkt sen köpa nya direkt när jag vaknar i morgon. Men i stället började jag hålla på med tvätten och småpacka inför Stockholms-resan. Så nu sitter jag här och är super duper röksugen. Förresten jag vet att jag är lite tidig med packningen, men jag älskar att packa!!! Haha Aja nu ska jag sova så jag kan gå och handla i morgon bitti. Jag är nu ledig till på måndag nästa vecka :) God natt på er!

Andra rasten på en timme

Står ute och röker med Madde just nu, andra rasten på två timmar :) det är otroligt lugnt idag på jobb. Men sen kommer väl alla gäster samtidigt... Hörs sen

Söndag den 18e september

Sitter här i min soffa och har gjort det sedan halv  3 faktiskt. Har ju bloggat satan nu för att kunna ta igen alla dagar jag ej uppdaterat.

Jag har småfixat mig lite för om en halvtimme ska jag röra mig mot jobb.
Jobbar 19-22 idag. Sen är jag ledig tills på måndag nästa vecka :)

Efter jobb får vi se vad som händer. Jag vill inte vara ensam. Hoppas någon vill vara med mig :)

Nä nu måste jag packa väskan med jobbkläder. Jag tänker gå med mjukis till jobb idag. HAR NI SETT VÄDRET?!???!!

Vi hörs senare ikväll. Kanske uppdaterar när jag har rast.

Puss hej så länge.


V.37 - Igår

Igår:
Igår började jag dagen med Sofia, för hon sov över hos mig natten från fredagen till igår.
Vi satte igång med att koka ägg, så det blev alltså äggamackor till frukost, sen vart jag tvungen till att duscha, göra mig i ordning osv. för att röra mig mot jobb. Började 16 och slutade 22.30 igår. Det var Tacobuffé på jobb. En perfekt dag! Haha
Efter jobb gick jag till lugnets 24/7 där Sofia och Jessika var. När de var klara åkte vi med Ducky car till utsiktplatsen, men stannade inte där så länge, jag vart skit rädd....
Efter utsiktsplatsen åkte vi hem om och hämtade pengar, bytte om ect. Sen till Campus, vi skulle egentligen inte dit förrän på måndag men Amo blev bara glad över att vi kom dit igår i stället.
Vi stannade där ett tag och sedan körde vi en liten runda (vi älskar att åka bil), men jag höll på att somna och tappade huvudet flera gånger så vi åkte hem i stället. Direkt när jag kom hem somnade jag.









V.37 - Torsdags & Fredags

Torsdags:
Då blev jag körd till jobb på morgonen, jobbade till 17 som vanligt och åkte sedan hem och sov en stund.
Senare så kom Vvv till mig och vi käkade pizza :) Somnade även när han var här haha, så trött var jag, sen väckte han mig och sa att han skulle gå, ja då var kl halv 2. Haha.














Så här mycket kläder har jag räknat och delat upp i olika färger i 16 olika storlekar. 65 kartonger.

Fredags:
Började morgonen kl 8 med att jobba på Plastisock och fortsatte sedan att jobba på hotellet till kl 20. 12 timmars arbete denna dag kära läsare.
Efter jobb var jag duktigt trött, men vi alla tjejer hade planerat tjejkväll hos mig, men det visade sig att Ronja och Jessika banga. Så Sofia ringde mig och ville att jag skulle komma till hennes jobb. Det gjorde jag och köpte mat med mig hem. Så där satt vi, helt ensamma med vars sin cider och var super trötta, men så fort min bror kom hem från amsterdam och hoppade in i duschen och tog på sig skjortan så flö´ vi upp ur soffan och frågade om vi fick följa med ut, ja sa han då men han var ute på 3 minuter. Jag och Sofia sattt ju liksom i mjukisbyxor. När vi var halvt färdiga så ringde min bror och sa att det inte var lönt att komma.
I stället kom min kusin och Molly hit och satt och gjorde oss sällskap.
Seanre kom min bror också. Så där satt vi, 5 personer, smått fulla och bara va.
































Molly & Sufi



V.37 - onsdags

Onsdags:
I onsdags gick jag upp TIDIGT för att åka till jobb, Plastisock. 
Jobbade hela dagen till kl 17.00 dörefetr åkte jag hem och sov i två timmar och sen ringde Jessika mig och frågade om vi skulle ha mys hemma hos mig och i fall hon skulle sova här. SÅ ja Jessika kom och vi körde till Maxi för att inhandla lite tacogrejer och något gott. Vi åkte sedan hem till mig där vi satte igång med tacosen och efter vi hade ätit var vi så mätta att vi inte orkade äta så mycket av kladdkakan. 
Strax efter ett Big Brother avsnitt i repris gick vi och la oss, vi båda var supertrötta och vi skulle upp tidigt för att jag skulle till jobb.















Snyggt!






 

V. 37 - tisdags

Hej Hopp!

Jag vet att jag både har bloggat dåligt och uppdaterat dåligt, så därför tänkte jag köra ett långt inlägg så ni får veta vad jag gjort under den här veckan.

Tisdags:
Under förmiddagen var jag med Vvv. Åt pannkakor och bara mös. Senare fick jag ta och göra mig i ordning för att gå på möte tillsammans med Ronja på Kockums där det höllt ett "föredrag" om Kyäni.
Jag kanske börjar jobba med det, vi får se.
Efter mötet så åkte vi och mötte upp Jessika, Sofia och Mellie. Vi alla tryckte in oss i the Ducky car och körde mot Campus (såklart), satt där ett tag och lovade Amo att komma på måndag igen.
Efter Campus satte Ducky fart mot Svedala för att lämna av Ronja. Turerna till Vsedala är de bästa, alltid något minnesvärt händer. Denna dag hade vi alla fem allsång in the Ducky car och hårstråna i hela kroppen på mig reste sig. Väl i den lilla vändzonen i Svedala stannade vi som vanligt, och då kom den, Tupac-Changes och då slog det Sofia: denna dag var Tupac´s dödsdag. För att se en "hälsningsvideo" åt Tupac som vi gjorde den kvällen, så får ni gå in på Sofias Blogg! Efter Svedala körde vi hem.

Okej, detta blev ett långt inlägg kände jag, så jag berättar om de andra dagarna i nästa inlägg.


Pannkaka med nutella och grädde.











Tjejkväll

Hej Jag är hemma med Sofia och har tjejkväll, ja bara vi två! Haha Hörs sen

Sick of it

Hej. Har jobbat idag. Började 8 och slutade 17. Jag hade tänkt vila lite nu. Sen ska Vvv kanske komma hit. Annars får vi se vad som händer. Tjejerna hade tydligen åkt till skogen för mys... Längtar till den 29e september! Trött på det nu faktiskt.

Så glad!

Hej !

Idag är jag glad, sååå glad :D

I "morse" lagade jag pannkakor, så det blev morgonmys med pannkakor.

Har nyss tagit mig en dusch, ska göra mig i ordning nu, sen ska jag på möte kl 19.

Berättar mer om gårdagen senare ikväll :)

Puss hej alla fina läsare.

Lite vad jag gjort

Hej!

Har varit lite dålig med uppdateringen men men.

I lördags morse jobbade jag, och efter jobb åkte jag till Sj som ni redan vet, och efter det åkte jag hem och sov. Senare på kvällen kom Vvv till mig och vi hyrde film.

Igår var jag på Ikea med Jessika och när vi var där så ringde chefen och jag vart tvungen att åka in och jobba. Vi hann iaf att äta och jag hann köpa mig en ram.
Egentligen skulle jag och Jessika kolla på film och bara ha mysigt, men det skjuts upp till onsdag.
Efter jobb åkte jag hem och tittade på tv. Sedan somnade jag,

Idag har jag hållt på med mina bilder HELA dagen typ. Jag har satt upp massor med bilder och där finns säkert över 100 bilder kvar. Ska köpa fler ramar, men jag börjar oroa mig över att mitt rum inte kommer bli så snyggt med ännu fler ramar, jag ville ha mina tre av fyra väggar fyllda med massa fotoramar på mig och mina nära och kära. Vi får väl se hur det blir helt enkelt.
Efter att ha hållt på med mina bilder i flera timmar, satte jag igång en maskin tvätt sen åkte jag till Campus för att äta med Ronja :)

Just nu ser mina vägga ut så här:


Hade svårt för att välja vilka bilder jag ville ha uppe nu tills jag köpt mina andra ramar.


Friends&family-väggen.. "friends-tavlan" är inte klar än men har ändå den uppe..


Student-väggen, ska upp tre bilder till


L.O.V.E - väggen, såg att love-tavlan var lite sne haha.


Lite bilder

Här får  ni lite bilder sen i fredags då jag, Ronja och Sofia var på Campus :)







Här är även en bild när jag och Jessika var på Ikea igår.


LÅÅÅNG köö

Åska

Ni fattar inte hur jävla rädd jag är just nu. Kanske inte har berättat det innan, men jag är livrädd för åska, så fort det börjar åska håller jag för öronen, låter det för mycket fast jag håller för öronen så börjar jag gråta. Mina nära och kära vet om detta. Och just nu har jag ingen av de här. Jag är helt ensam hemma :( och denna åskan är inget att leka med. Dessutom är det den 11 september... Snart ska jag träffa Jessika men först ska hon se färdigt sin film. Jag kan i och för sig ta mig en dusch så länge. Jag diggar inte sverige

Res 2 betala för 1

Hej. Har varit på jobb i morse mellan 7 och 10. Direkt efter jobb drog jag till Centralstationen för art köpa tågbiljetter hem till Malmö ifrån Stockholm, har ju bara biljett dit. Men Gud vilken kööö! jag har varit här sedan 10 över 10 och det har bara gått 9 nummer sedan dess, 9 nummer på 50 min! Och det är 28 nummer tills det är min tur. Jag kommer nog spendera hela min förmiddag här. Ska man kanske luncha på centralen haha? Efter detta ska jag hem och sova iaf, den saken är säker! Hej så länge

Igår

Gårdagens facelook och outfit




Gna tricot alltihopa

Slänger även in två bilder från igår när jag var hos min syster






BTW!! Ronja kommer ändå :D Weo :D Dags för göra sig i ordning

Campus?

Jaså vad händer ikväll då ?

Först ville jag bara vara hemma och softa och mysa med antingen mig själv eller Vvv.
Men Ronja har frågat sen i morse om vi alla tjejer skulle ses. Tjejerna ville ha tjejkväll med vin osv. Men nej, jag ska upp 5-halv 6 i morgon bitti för att jobba.
Vi kom fram till att vi kan gå till Campus och käka. Men nu kommer nog inte ens Ronja...

Vet inte ens om Jessika orkar efter jobb. Men fan, jag som har duschat och tänkte fixa mig nu.
Vi får helt enkelt se vad jag gör ikväll.

Puss

Spanien - Del 1


Olivia, Mamma, Carl, Mats


Olivia, Jag


Jag, första dagen.. MOLN hela dagen


Trots det badade Carl ändå


Olivia, jag och mamma. Spelade Yatzi, inte kunde man ju sola...


Jag


Poolen, från balkongen


"Calella"


Olivia


Jag


Olivia


Jag


Jag, Olivia


Olivia, jag


Jag, Olivia. På den engelska puben.


Jag. Andra dagen innan lunch


Man ska aldrig ha olika bikini-modeller har jag lärt mig..


Jag. Hopp


Jag. Hej


Olivia. Hon levde på Vattenmelon haha


Jag. Levde på pommes och antingen fiskpinnar eller schnitzel haha


Jag. Andra dagen efter lunch.


Jag, Olivia


Vill vara sådär svart igen. Andra dagen


Ta mig tillbaka


Finfint. Jag


Jag


Jag


Olivia, jag


Tredje dagen ÖSREGNADE det, HELA dagen. På väg till Malgrat de Mar


Jag


Flashbacks..


Jag


Möte

God morgon... Vaknade för en halvtimme sedan och sitter här och gäspar men ändå påklädd och redo för att gå men jag behöver egentligen inte gå förrän om en halvtimme, så i stället så bloggar jag :) Jag ska som sagt på möte idag 10.30. Efter mötet vet jag inte riktigt om jag ska till gymet eller om jag ska hem och sova, jag är riktigt trött idag. gick och la mig halv 3, fast jag visste om att jag skulle upp tidigt idag. Aja skit samma. Igår var jag förresten med Vvv, :) vi hyrde en bunt filmer för att vi trodde att tv:n fortfaande inte fungerade (den har varit "sönder" sen tre dagar tillbaka) men när vi kom hem med filmerna så du fungerade tv:n, eller ja Vvv fixade den . Vi lagade hamburgare (MUMS) och hade allmänt mysigt. Idag är det fredag, och min börjar sämst!! Vi får höras sen. Jag mobilbloggar väl säkert när jag är framme på mötet eller efter mötet :) Puss

Torget är grejen!

Nämen tjena!

Idag efter gymet stack vi till stan för att käka och köpa Jessikas mobil, slutade med att vi gick runt lite i stan och träffade Sofie också, gick in på H&M och sen Åhléns, sen rörde vi oss alla hemåt.

Sen runt 22-draget så gick vi och satte oss på torget, alla kom nästan, saknade dock en person... Vi alla samlades där idag för att lilla Safi ska åka tillbaka till Polen i morgon för att fortsätta sitt pluggande. Lycka till grabben, du kan det här nu!
Men gud vilka summer-feelings det var alltså, man saknar det såååå mycket.

Nu ska jag surfa runt på datorn och sedan sova, så med det säger jag nu god natt!


Mina tjejer <3


Suddig, men den enda jag fick på Jess ikväll.


Nästan alla grabbar

Gymet, check!

Efter två timmars hårt kämpande på gymet med tre underbart svettiga tjejer, är vi nu klara här! Sofia tränar i och för sig fortfarande, rumpan. Men när hon är klar ska vi röra oss mot stan för att käka och sen ska Jessika köpa sig sin mobitel :). Hörs sen

Tjejligan drar till gymet

Hello!

Vaknade för en timme sedan och satte genast på mig mina träningskläder och satte även igång en maskin tvätt.

Jessika och Sofia är lediga idag, och Melie ska även fixa sig ett gymkort (om hon redan inte har det), så hela tjejligan drar till gymet idag :D Fyra svettiga tjejer, härligt!

Sen ska vi till stan och Jessika ska äntligen köpa sig sin Iphone 4 :).
Efter stan drar vi hem till mig och kollar film, sen senare ikväll ska vi nog ut och säga hej då till Safi för i morgon åker han tillbaka till polackerna haha :/.

Just nu sitter jag bara och väntar på att Jessika ska bli klar så vi kan dra och bomba gymet. :) Och medans jag väntar trycker jag i mig choklad :/, aja, bättre nu än efter gymet haha.



hej svej så länge

Dålig update

... Konstigt? Jag har ju inte bloggat idag. Döh! Aja idag har jag städat typ hela dagen (nästan). Sen åkte jag och mami och hämtade grejer hos min syster och lämnade sedan henne på jobb. Efter det så följde jag med mami to the doctor, sen åkte vi hem och fikade. Fortsatte städa och så, sen sprang jag iväg på ett möte och sen hem igen och fortsatte och städa hahaha. Sen åkte jag och hämtade ut tåg biljetterna och sa hej då till mami och geisha, sen hem igen och städa haha. Sen kom Vvv hit och så lagade vi mat, har tittat på lite film och sånt där. Nu ligger jag ht i min säng och mobilbloggar faktiskt. I morgon blir det träning med Sofia och melie. Förhoppningsvis Jessika också, hon har fortfarande inte svarat mig, men det blir nog bra. Just nu vill jag typ träna 3-4 timmar på gymet i morgon, iaf 3 :). Jag ska bli pinne. Den 30e åker jag till 08:orna!!! God natt!

Idol

Hela dagen har det regnat, men kvällen bjuder på fin himmel!



Idag har jag varit på Ikea, och efter Ikea slöppte mamma av mig vid gymet.
Efter gymet åkte jag hem och tog mig en dusch, och därefter till jobb för ett ärende.
Nu sitter jag här hemma och tittar på Idol, om jag så vågade skulle jag också någon gång sökt till något sånt.
Jag vill, men jag vågar inte. Mina vänner säger GÖR DET, men jag vågar inte. Kanske om 1-2 år, kanske. Alltså söka tilll Idol eller något i den stilen. Jag ÄLSKAR att sjunga, jag gör det!

Aja, ni får ha en fortsatt trevlig kväll så kanske vi hörs senare ikväll.

Hej så länge


God morgon

Igår kväll var en sån där super-mysig söndag, där jag låg framför tv:n HELA dagen! Senare på dagen kom Vvv till mig :)

Vi skulle bokat stockholms-resan igår men när vi väl skulle boka så klyddade allt! Bookningen för ena natten var rena rama klyddet alltså, sen kom vi på att kl 21 en söndag kväll har INTE kundservice öppet, så vi kunde heller inte boka den andra natten haha.

Så idag ska jag alltså boka hotellet :), sj tar vi på lördag!

Vaknade utav värsta mensvärken och nu sitter jag här och kollar ut genom fönstret... inte vill jag promenera i detta väder till gymet.. Så därför tar jag och mamma Ikea först, sen släpper hon av mig på gymet och där ska jag köra hårdträning!

Ikväll blir det bara till att umgås med mami!

Ja nu har jag väl heller inte så mycket att berätta tiiiii.


Hej då!


Mysig kväll

Hej hej!

Kom precis hem nästan.

Har varit på jobb till kl 21, därefter träffade jag Jessika och vi gick ifrån stan till Persborg där vi satte oss och snackade massa, det var så mysigt.

I morgon är jag ledig och då ska jag äntligen boka min stockholms-resa :)

Nu ska jag bara sitta och surfa runt på datorn tills jag blir sömnig, sen ska jag nanna kudden :)

Så med det sagt, säger jag nu god natt!

Lördag den 3e september

Hej

Jag skulle blogga igår när jag kom hem från Sofia, men jag ORKADE inte sätta på datorn hahaha, så jag mös framför tv:n i stället och la mig sedan efter en stund.

Ska vi se här då, när var det sist ni fick höra från mig? Shit jag måste ju nästan ta och läsa mitt sista inlägg, för jag minns själv inte det haha.

Jag har ju fortfarande inte visat någon bild från Kräftskivan som jag var på med jobb på Flotten.


Jag och Joanna


Kräftskiva

Har haft saknad var varranann dag, och då fanns Geisha där för mig










Har lagat tacos ett par gånger haha, Geisha fick sin egen skål


Geisha´s tacos

Under mina lediga dagar har jag försökt sova länge... jag har typ vaknat kl 8 på morgonen, gått och tränat sedan gått hem igen och sovit haha.


Nyvaken

I onsdags var jag på campus med Ronja och käkade, hade ångest sen, för att jag hade tränat va fan


Ronja


MUMS!

På onsdagskvällen badade jag Geisha, världens sötaste




I torsdags var jag och åt på jensens med Vvv. Har tyvärr ingen bild därifrån..
Men på torsdags kvällen så gjorde jag pizza här hemma, tog lite vad som helst på den.


Salami, skinka, köttfärssås och svamp.

Igår var jag på arbetsintervju och jag fick jobbet! :D Heja mig! Jobbet är på barnvaktis, jag ska alltså vara barnvakt =D, love it! Sen efter min arbetsintervju åkte jag och mamma till Ikea och shoppade och käkade, körde vidare till rusta och s´handlade mer, sen åkte vi till någon lampaffär, sen till en second hand butik, men hittade inget :/ På kvällen, gick jag ut och träffade Ronja, jag käkade lite snabbt sådär, sen gick vi hem till Sofia. Ronja var tvungen att gå rätt så snabbt men jag stannade kvar hos Sofia, gud va´ kul vi hade haha. Sofia skulle noppa hennes lillasysters ögonbryn medans jag höll en lampa i handen för att de skulle få ljus, råkade slå till Sofia nån gång när jag glömde bort att jag höllt i lampan... NCNC.


Gårdagens outfit.. inne på rusta


När mamma gick in i lampaffären.


Hos Sofia


@Sofia´s crib

Det var mina dagar det, tråkiga, men ändå.
Nu är det lördag och jag ska strax hoppa in i duschen för att sen kunna röra mig till jobb.
Börjar tre idag och slutar nio.
Efter jobb KANSKE vi ska boka vår Stockholms-resa :) annars blir det i morgon.

För mig säger jag hej!


Hej

I know I know! Jag vet att min update har sugit balle, men som sagt jag har jobbat mycket, och nu när jag har varit ledig har jag bara velat vara ledig! ÄR hos Sofia för tillfälligt, men ska alldeles strax hem. Skriver mer då om mina dagar jao ! PUUUSSSSS

RSS 2.0