Diet

Hellu!

Idag är jag ledig och det är så skönt! Egentligen skulle jag och Jessika träna idag men vi hinner inte det idag, så det blir en lång promenad runt Malmö ikväll i stället.

Jag måste börja på en diet, så är det bara. Jag får inte på mig mina sommarkläder som jag köpte i somras, fy fan vad det gör ont i mig :( jag ska ta och leta upp en bra diet som passar mig bra :)


Sådär ja

Såja.. Nu är jag hemma. Var va vi? Just det, idag vart jag och Jessika på Ikea. Jag har köpt massor av julklappar! Haha. Känns bra :) därefter åkte vi till stan en stund och sen gick jag till jobb. Nu sitter jag hemma och tittar på "pengarna på bordet".

Jag är ledig i morgon och på onsdag, känns skönt :)


Ikea, stan, jobb..

Hellu, sitter på bussen på väg hem från jobb.

Idag har jag.. Oups måste hoppa av nu. Fortsätter sen .


Mys

Mys på elysee


Elysee

Igår var jag på bio med vladan och såg breaking dawn del 1. Skit bra film verkligen! Vi har sett alla på bio därför gick vi och såg denna också. Såklart ska vi se del 2 med.
Vi hade jätte mysigt och dunder kul! Det känns så bra mellan oss och vi börjar om från ny kula <3.

I dag har jag varit på jobb och jobbat, därefter åkte jag till loppisen för att fortsätta sälja mormors grejer. Efter loppisen åkte jag hem och sov i nästan två timmar.

Ikväll blir det fondue på elysee med mamma och Jessika <3


Möllan

Vi fick lägenheten!
Den 1a januari flyttar vi!
I morgon eller på fredag bokar vi resa, det lutar åt Thailand!

Jag är exalterad. Men ändå vill jag till ett enda ställe, där jag vill stanna för evigt!

Best thing I ever had!


Fullspäckad dag

Hellu, i morse var vi och kollade på lägenheten. Gud vad mysig den var, nu får vi bara hoppas på att kvinnan som låg etta i kön inte vill ha den.

Efter lägenhetsvisningen åkte vi till mormors lägenhet och tömde lite till. Efter bara en liten stund körde mamma mig till jobb. Jobbade 11-15 sen hämtade mamma och Jessika mig på jobb så körde vi till Ikea och käkade. Kl 17 skulle jag vara tillbaka på jobb för att jobba till 20.

Nu ligger jag här i min soffa och tittar på tv. I morgon är jag ledig. Skönt som fan :)


Paranormal activity 3

Varit på bio ikväll med mina tjejer, Ronja och Jessika. Vi såg paranormal activity 3 och den var ju inte speciellt så kul... Nu ligger jag här en timme senare och funderar på hur jag ska klara natten. Ronja var ju dock mer rädd än mig och Jessika, så jag ska nog vara lugn :).

I morgon ska jag, mamma och Jessika iväg och kolla på lägenhet, hoppas den är fin :) efter det ska jag jobba från 11-20.

Nä nu ska jag försöka få en blund här i dimman.. God natt!


Loppis

I onsdags stod vi på loppis för att bli av med grejer från mormors lägenhet. Igår stod vi också, och även idag ska vi stå. Inte nog med det så aka vi stå på onsdag också.

Jag har jobbat rätt mycket denna månaden och har knappt haft ork till att göra något känns det som. I dag är jag iaf ledig men jag ska på det igen i morgon :/ MEN det gör ingenting gör jag har fått LÖNEFÖRHÖJNING! Jadå, 1-0 till mig ;) nä nu ska jag upp ur sängen och slänga i mig något snabbt och sen sticka till loppisen, mamma står där helt ensam nu.

Förhoppningsvis så kommer jag nog att skriva om mina två,tre?! månader, ikväll eller i veckan.

Puss på den


..

Ni behöver inte vara oroliga, jag lever!

Jag har bara inte haft tid till denna lilla värld, vi kallar bloggvärlden. Jag har haft mycket viktigare grejer för mig och en dag kommer ni få veta vad jag gjort under den här tiden, jag har varit " försvunnen".


RSS 2.0