Tidsinställt - Norgehistorier

Efter tjugo år träffar Ole en gammal skolkamrat.
- Mina föräldrar har lagt ner flera miljoner på min utbildning, säger Ole stolt.
- Kontigt!
- Vadå konstigt?
- Jag tycker det är konstigt att man får så lite för pengarna.




Norrmännen steg på bussen och köpte biljett.
- Kan vi bli avsläppta vid Stortorget?
- Den hållplatsen står vi på just nu, svarade chauffören.
- Vad snabbt det gick! 




Arve hade stukat båda fötterna och måste använda kryckor.
- Är det inte jobbigt att gå på kryckor? Undrade Ole.
- Jo, ganska jobbigt.
- Jag kan bära dom åt dig om du vill!




Norgehistorier

- Hur får man en norrmans hjärna att likna en ärta?
- Ingen aning!
- Blås upp den och måla den grön!




Runar berättar för sin fru vid frukostbordet:
- Vi har fått ärva en faster i USA.
- Tänk om det hade varit pengar i stället!




- Vet du, vad en norrman skriker, när de ska ringa efter ambulans?
- Nej!
- Vad är det för nummer till 112?

HEEJ

Sitter nu i soffan med min dator och surfar runt, efter en timmes tupplur.

Började 7.30 idag så jag var rätt trött när jag kom hem. Och vi ska ju inte snacka om mina fötter :'( Den ena foten blödde såg jag när jag hade kommit hem, så snabbt av med strumporna och lufta fötterna. Funderar på att ta ett fotbad. I morgon blir det andra skor för min del! :)

Saknar min älskling, men ska träffa honom i morrn. Vi är för trötta idag + att vi båda ska upp väldigt tidigt i morgon bitti. Älskar min lilla prins <3


För övrigt så vart min praktikdag väldigt bra idag (bortsett från mina fötter), annars var allt annat perfekt, tog helt egna intiativ :) Tycker om när man gör det, man lär sig mycket mer då, tycker jag :)

Ja det var allt än så länge. Chiao !

Go' kväll!

Hej hej

Min dag på praktiken idag gick bra!
Trivs bra !

Slutade kl 17.00 idag och direkt efter gick jag in på Hansa och köpte mig ett par svarta jeans och tre st diadem!
Jag har fotat det jag köpte men mina bilder vill inte komma in på datorn, ska försöka senare igen. Har bilder som jag inte lagt in, t ex dagens, bild när jag vart och tränade med Jessika och Sofia, shopping osv :)

I morgon börjar jag tidigt, 07.30 faktiskt, så efter Big B ska jag ta och lägga mig DIREKT!

Har inte tränat idaaaag :O Får panik. Men i morgon slutar jag 14.30 så då hinner jag med lite träning! :)

Hej svej leverpastej

Dagens


Facelook


Outfit


Outfit


Skor

God morgon!

Hejsan!

Jag är inte alls trött idag, vilket är väldigt konstigt, för det tog hundra år innan jag somnade igårkväll och sen vaknade jag flertal gånger i natt. Men det är ju skönt att jag inte är trött... för jag ska ju praktisera idag :D !

Håller på att göra mig i ordning nu. Eller jag är typ färdig, ska bara sätta upp håret i en hästsvans sen ska ni få dagens outfit och facelook :)

Hej så länge!

Måste shoppa!

Ska jus om sagt börja praktisera på hotell i morgon.
Jag måste alltså ha svarta jeans, svarta skor, svart kavaj och tryckfria t-shirts.

Mamma har köpt ett par finskor till mig som jag kan ha på mig i receptionen, tack mamma!
Sen har jag ett par svarta "joggingskor" som jag kan ha i köket. T-shirts har jag fullt av hemma! 
Kavaj ska jag få av hotellet. Men nu kommer vi till problemet... Jag har två par svarta jeans, som passar, eller ett par är för stora och ett par är knappt jag får på mig.

Jag måste alltså köpa mig nya grejer.. Detta ska jag köpa mig i morgon:

- Svarta jeans
- Fler vita t-shirts, kanske någon annan färg också...
- Diadem (svart, enkelt, tunt)


2 månader på hotell från och med i morgon...

Hej hej

Idag har jag inte alls haft lust till att blogga.

Jag vaknade tidigt idag, och när jag vaknade flyttade jag över alla mina bilder från mammas dator till min egen. Tog tid, men nu är det gjort!

Sen har jag bara myst hela dagen med älskling och Geisha.

I morgon börjar min praktik... Ska vara på hotell i två månader. Hoppas på jobb efter, det är det jag vill jobba med i framtiden ju!

Hörs senare ikväll :)


Ny Dator

Gud vilket skönt väder det har varit idag... man känner verkligen att våren är på väg! Hoppas att man snart kan springa runt med bara vårjacka och tillslut bara en tröja... MMM jag ÄLSKAR värme...

Förresten idag har jag fått en dator, har ju inte haft en egen innan, har alltid suttit på mammas bärbara. Nu har jag äntligen fått min egna bärbara dator :)!!! Yes!

Det var allt jag hade att berätta... Sitter här med min älskling med varsin dator och surfar runt. Ska snart duscha faktiskt :).

Hej då


I natt jag drömde något som...

I natt drömde jag något väldigt konstigt...

Drömde att jag och min moster Jessika skulle iväg och sola solarium. Så vi gick dit, men det var något väldigt konstigt solarium, det var så att man skulle sola två st samtidigt, och då skulle man sola i en säng... :S Alltså en dubbelsäng, så skulle man spruta på sig någon konstigt spray för att få färg och inte bränna sig, sen skule man lägga på något slags av vitt grus på läpparna. Jag och Jessika solade alltså i samma säng. Och när de hade sprayat på oss den här sprayen och lagt på "vitt grus" på läpparna så råkar jag slå till Jessika på läpparna, skulle ju bara visa att hon fick liiiite för mycket vitt grus. JA då slår hon till mig på riktigt på magen där jag fått min spray sprayad, så då slog jag till henne igen, och då gick hon ifrån sloariet, och går hem helt ensam och lämnar mig där.

Ja... nattens dröm..-

God morgon

Vad gör jag uppe nu? Det är lördag ju :(

Aja, vaknade för en timme sen ungefär...

Ska strax ta och äta frukost, men först ska jag fånga Geisha... måste bada henne! Hon springer och gömmer sig hela tiden haha.


Hejsan svejsan

NÄMEN HEEJ!

Jag är precis hemkommen ifrån skolan :). Skolan idag har varit superbra, fick reda på vad jag har för betyg i vissa ämnen och provet i Natur var enkelt. Eller ja det var ett "kryssprov". Fick VG på mitt prov jag hade igår i religion-islam :). Sen avslutades dagen med musik, som den alltid gör på fredagar. Vi fick även sluta tidigare idag, därför jag redan är hemma :).

Idag ska jag inte göra någonting alls!!! Jag väntar på min älskling som kommer runt 5, sen ska vi mysa hela dagen med att titta på film och äta tacos och gottis :) Har inte träffat honom på ett tag nu, so I miss him!


MIN SYSTER ÄR BÄST IDAG!!!! HAHA

När jag var 14 år så tog jag konfermationen, och den dagen var min syster i England och jobbade där, men INNAN hon åkte till London så vart vi i stan och åt middag och gick och shoppade och så, och då köpte hon min klänning som jag skulle ha på mig på konfermationen. Det blev min konfermationspresent utav henne.
Den är använd endast en gång så jag tänkte att den kunde jag ju ha på mig på min student, för den är vit och stilren! Sen fick jag en vit klänning utav min moster Jessika också, som jag kunde välja mellan.

MEN, nu när jag och min syster satt i varsin soffa och surfa runt på nätet utbrast hon genast: KOOOLLA VILKEN SNYGG KLÄNNING!! Mm, jaa, visst sa jag. Sen började jag också kolla runt på klänningar.

Sen sa jag: Kan inte du köpa en studentklänning till mig? (A)

Hon sa ingenting men hon började söka och leta efter studentklänningar på nätet, vi hittade 4/5 st som jag tyckte om och som hon tyckte om...

Nu har hon köpt min studentklänning som är så underbart vacker och snyyygg.! Sen köpte hon ett par matchande skor också :) Men ni får inte se hur klänningen eller skorna ser ut förrän dagen är kommen.... 10e juni :D :D :D


Klänningen som jag fick utav min moster Jessika när jag fyllde 18 år :)


Klänningen jag fick av min syster år 2007 på min konfermation!! :) Bilden blev lite konstig för jag försökte förstora den...


SDFGHJKL

Hej hej

Ja då har man varit i skolan idag och skoldagen slutade med ett prov som jag tyckte kändes jättebra. Hoppas bara att det gick bra också. Haha.

Efter skolan idag så gick jag och tränade :) Sen åkte jag hem och sen jag kom hem har jag inte gjort ett piss. legat i soffan, somnade till en stund och nu sitter jag här igen och gör ingenting haha.

Jag har ju sånt där tradera... men jag har aldrig använt det, asså jag har inte lagt in några annonser eller något så jag funderar på att fixa sånt nu. Haha.

Är det någon utav er mina kära läsare som vill köpa kläder/skor? :)

Hej svej!


Hellooooo

Hej

Ni anar inte hur TRÖTT jag är!

Fick börja senare idag i skolan, två tmmar tidigare. Trodde även att jag skulle få sluta någon timme tidigare så jag kunde hinna med träning tillsammans med Jessika och Sofia, men jag fick sluta kl 14 i stället, två timmar senare än vad jag trodde att jag skulle få sluta. Men när kl ändå vart 10-11 kom jag på att jag inte fick äta eller dricka någonting 4 timmar innan tandis, så jag vart tvungen till att skippa träningen idag... Skulle jag liksom inte äta eller dricka något och sen träna och inte få nån dricka eller mat i mig, inte ens Vatten :O, och sen få lustgas... Hade fan svimmat hahaha.

Iaf, så jag sket i träningen och gick till tandläkaren efter att jag slutade och vart färdig hos tandis vid halv 5, sen väntade jag på mamma, som jag skulle handla med. När min mamma hoppar ut ur bussen så hoppar även min syster ut ur bussen. Så vi alla tre gick och handlade. Jag köpte mig en mascara.!


Den här mascaran blev det, det är ju den jag använder!


God morgon

Sitter nu i min soffa och äter frukost!

Idag ska jag ju till tandläkaren oh få lustgas, därför måste jag äta nu :)

Min dag:

- Skola
- Till banken
- Träna
- Tandläkaren
- Stan med mamma? / Träffa Vladis ? <3



Träningsvärk

Hej hej

Träningen idag efter skolan tillsammans med Jessika och Sofia blev av! Skönt, känner att jag redan har träningsvärk. Vi tränade flitigt idag, men så mycket skratt haha. Vi tre passar perfekt att träna ihop, vi peppar varandra sååå bra (speciellt jag när jag skriker typ 5 TILL, KOM IIIGEN 5 TILL, DU KLARAR DET!!!!... Nu är det bara 10 minuter kvar, 5, två minuter till, FÄRDIGA! Nu kör vi styrka)...

Aja idag efter träningen hoppade jag in i duschen direkt och sen åt jag en skål med yoghurt och flingor, sen drog jag mig till min älskling, men vart där inte så länge faktiskt. Gick hem id 8 för jag vart sååå trött.

I morgon blir det skola, träning, tandläkaren, sen kanske jag drar till stan med min Mamma! Får se, behöver iaf nyt smink, ska även kolla efter skinnjacka...

Nej nu kallar min säng! Hej då




God morgon

Jag hade tur och rätt? SOLEN skiner idag igen:) Hur härligt är inte det? Ohh jag älskar sooool. Och jag älskar svensk sommar. men ändå så vill jag ut och resa till sommaren, det var ju två år sen (:O) jag var utomlands, jag var då i Spanien tillsammans med Vladan. I år vill vi åka till hmm, Tunisien, Grekland eller något annat spännande :)

Iaf jags itter nu i skolan och har ingenting att arbeta med :/, är färdig med allt, så jag skulle bara sitta och ta det lugnt?. Snart går vi ut på praktik, men jag vill egentligen inte, jag vill ju vara i skolan. Men gud som jag har saknat hotellfrukosten HAHA.

Slutar runt 12 idag, så när jag har slutat så ska jag iväg och träna med Jessika och Sofia :)


2009 när jag och älskling var i Spanien :)


Uttråkad

Hej hej

Jag har absolut inte gjort nåååågonting idag, jo gått i skolan och tränat, men efter att jag kom hem från träningen har jag bara suttit i soffan och tittat på tv och surfat runt på datorn. Vad kan man göra när man är helt ensam.???

Blääää!

Våren är på väg? Eller?

Vet ni hur cp-glad jag vart idag för att solen sken, solen har ju visat sig framme sen i lördags!
Det känns nästan som om våren är på väg, men jag vågar inte hoppas för mycket.

Hoppas solen dyker fram i morgon igen!

Kanske dags att börja köpa nya vårjackor?
Sålde min skinnjaka förra våren. Jag köpte även fyra andra vårjackor förra våren, en jeansjacka, en lång beige kappa, en kort svart kappa och en vindjacka. Men ingen skinnjacka :(. Det är en skinnjacka jag vill ha ju :(. Jag ska ta och köpa mig en skinnjacka nästa månad :) Och massa nya skor, vill ha converse faktiskt...


Juni 2010. Detta var andra gången jag solade år 2010! Haha, längtar tills jag äntligen får ligga i solen nu i ååår!


Jag idag


Maja tog bilden, jag ballögar mig MOHAHA

Fett jag har förlorat..kan man säga så?

Ja för snart 6 veckor sedan började jag ta midjemått på i princip hela min kropp. Det har blivit olika slags skillnader, så jag tänker visa mina skillnader här.

Vecka 1 1/2-11

Magen: 77 cm
Midjan: 90 cm
Byst: 90 cm
Lår: 61,5 cm
Knäet: 43,5 cm
Rumpan: 101 cm

Vecka 2 8/2-11

Magen: 75 cm        (2 cm mindre)
Midjan: 86,5 cm     (3,5 cm mindre)
Byst: 90 cm           (ingen förändring)
Lår: 61 cm            (0,5 cm mindre)
Knäet: 43 cm        (0,5 cm mindre)
Rumpan: 100 cm   (1 cm mindre)

Vecka 3 15/2-11

Magen: 74,5 cm     (0,5 cm mindre från förra veckan, 2,5 cm mindre från första veckan)
Midjan: 89 cm        (2,5 cm större från förra veckan, 1 cm mindre från första veckan) 
Byst: 91 cm           (1 cm större från förra veckan, 1 cm större från första veckan)
Lår: 59,5 cm          (1,5 cm mindre från förra veckan, 2 cm mindre från första veckan)
Knäet: 43 cm         (ingen skillnad från förra veckan, 0,5 cm mindre från första veckan)
Rumpan: 98,1 cm   (1,9 cm mindre från förra veckan, 2,9 cm mindre från första veckan)

Vecka 4 22/2-11

Magen: 74 cm        (0,5 cm mindre från förra veckan, 3 cm mindre från första veckan) 
Midjan: 87,5 cm     (1,5 cm mindre från förra veckan, 2,5 cm mindre från första veckan)
Byst: 91 cm           (ingen skillnad från förra veckan, 1 cm större från första veckan)
Lår: 56,2 cm          (3,3 cm mindre från förra veckan, 5,3 cm mindre från första veckan)
Knäet: 43 cm         (ingen skillnad från förra veckan, 0,5 cm mindre från första veckan)
Rumpan: 97,5 cm   (0,6 cm mindre från förra veckan, 3,5 cm mindre från första veckan)

Vecka 5 1/3-11

Magen:72,3 cm      (1,7 cm mindre från förra veckan, 4,7 cm mindre från första veckan)
Midjan: 85 cm        (2,5 cm mindre från förra veckan, 5 cm mindre från första veckan)
Byst: 89,8 cm        (1,2 cm mindre från förra veckan, 0,2 cm mindre från första veckan)
Lår: 56 cm            (0,2 cm mindre från förra veckan, 5,5 cm mindre från första veckan)
Knäet: 42,3 cm      (0,7 cm mindre från förra veckan, 1,2 cm mindre från första veckan)
Rumpan: 98 cm    (0,5 cm större från förra veckan, 3 cm mindre från första veckan)     


Jag vet inte riktigt om ni förstår hur jag skrivit här,
men runt magen har jag lyckats bli 4,7 cm mindre,
runt midjan har jag lyckats bli 5 cm mindre,
runt min byst har jag lyckats bli 0,2 cm mindre, 
runt mina lår har jag lyckats bli 5,5 cm mindre, 
runt knäet (precis ovanför mitt knä) har jag lyckats bli 1,2 cm mindre
och runt rumpan har jag lyckats bli 3 cm mindre.

Det är så det ser ut just nu, i morgon ska jag ta nya mått :) Tar ju mått varje tisdag :) Om en månad får ni se hur det har gått då :) 


En timmes träningspass.

Hej hej

Vilken måndag, supertrött är jag! Vaknade flera gånger i natt, alltså fick jag en dålig sömn.

Idag gjorde jag prov och det gick skit bra! Hon till och med rättade provet innan jag gick och jag fick VG+, ett poäng ifrån MVG, synd. Men bra! Haha

Efter skolan idag gick jag självklart till gymet och tränade en timme, 25 minuter på löpbandet för skosnöret gick upp och jag fick ont i fötterna... sen körde jag styrka resten av tiden :) I morgon blir det förmodligen träning med Jessika :)

Åt nyss mat och nu ligger jag bara i soffan och surfar runt lite, ska nog ta och vila snart, Vladan kommer inte hit idag :( Men i morgon ses vi :)

Hej så länge


Svar på tal

Jessika: Vi ska träna tisdag onsdag va? :) 

Svar: Ja, om du vill, jag ska iaf träna. Jag slutar tidigt i morgon och på onsdag :)


2 år och 9 månader <3

Idag är det 2 år och 9 månader sen jag oc min älskling blev ett par.

Älskar honom otroligt mycket, idag ska vi bara umgås ♥

Förevigt din, förevigt min, förevigt vi ♥


Älskar dig <3

God morgon!!

Står nu och gör mig iordning för skolan och äter frukost samtidigt :)

Börjar 9.45 idag. Hoppas på en kort dag, men tror inte det blir så för att vi har prov den sista timmen...

Efter skolan idsag ska jag träna!

Hej då

Gud har prov i morgon...

Oh nej! Ännu ett prov i morgon. Gjorde två prov förra veckan (eller denna), och nu denna veckan som börjar i morgon ska jag ha två prov till, minst! Jag vet att jag ska ha prov i ARL (arbetsmiljö och säkerhet) och i Naturkunskap. Sen vet jag inte om jag ska göra Islam-provet, kanske inte behövs. Det är det som är frågan...

Aja nu får jag väl ta och plugga, suck. Alltså grejen är att jag ÄLSKAR att gå i skolan, men jag tycker inte om att plugga till prov... HAHA


Norgehistorier

- Vet du, varför norrmän använder elektriska gräsklippare?
- Nej!
- För att hitta tillbaka till huset.



- Vet du, hur man känner igen en norrman, som kommer ut ur duschen?
- Nej!
- Kläderna är våta.



Ole frågade sin kompis Arve:
- Hur gör de, som tvättar "svarta" pengar?
- De använder väl valigt tvättmedel.


Hej

Vaknade för nån timma sen.
Påbörjade spela monopol igår kväll och kom inte i säng förrän kl halv 5.! Vi sitter nu och äter frukost sen ska vi fortsätta där vi slutade.

Idag är det söndag, sen har jag en vecka kvar i skolan. Sen går jag på praktik i två månader...


Dagens, sen i onsdags!

Har ju inte lagt in bilder på dagens sen onsdags.

Men nu får ni lite dagens :)


I onsdags: Tränings-outfit fick det bli!


Torsdagens outfit


Torsdagens hairstyle


Fredagens outfit


Fredagens facelook

Nya skor!

Hej hopp!

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit på mobilia.!
Vi gick faktiskt inte runt så mycket där inne, i princip två affärer bara. 
Inne på Stadium så hittade jag mig ett par skor, Nike-sneakers och Vvv hittade sig också ett par skor, lacoste i tyg, superfina!!

Efter shoppandet gick vi in på Malmborgs och handlade. 
Sen tog vi bussen till pizzerian och köpte hem vars sin pizza :) MUMS!
Nu sitter vi här och gör inte så mycket, satte nyss igång en maskin tvätt och min älskling håller om mig. Min älskling ♥







Mina nikeisar :)

Mobilia

Hej hej

Sov hos min prins i natt, vi vaknade för lite mer än en timme sedan, nu är han i duschen och sen ska vi röra oss mot Mobilia för att shoppa! :)

Igår hände inte mycket mer än att vi bara slappade hemma hos Vvv.

Vi hörs senare idag, hej så länge!

God morgon!

Hej hej

Fredag idag, jadå!

Nu är jag påklädd och färdig för att dra mig till skolan, dagen börjar med ett prov, usch! Och dagen slutar med MUSIK, yes! haha

Efter skolan idag ska jag och älskling gå ut och äta, som jag har saknat min prins!

Vi hörs senare idag, och jag LOVAR att sätta in bilder på dagens från i onsdags, igår och idag :).

Hej svej

Plugga.. idag igen...

Hej!

Sitter just nu och pluggar till ytterligare ett prov jag ska ha i morgon, i buddhismen (religion)...
Har precis ätit middag, det blev en specialare som Leo tog på beställning haha. Köttbullar med sallad och brunsås och kallsås.

I morgon är det äntligen fredag och helg! I morgon ska jag och min älskade pojke Vladan äta ute, men vart vet vi inte än. Har inte träffat honom sen i söndags ju :(. Saknar min älskling!

Idag slutade vi rätt tidigt i skolan, lite över ett, men jag orkade verkligen inte gå och träna idag haha. Så jag sket i det. Det får bli träning hela nästa vecka i stället. :)

Dagens kommer senare :)

nu

Nu? - Tita på Big B

Sen? - SOVA!

Sorterat Leos rum

Hej

Har precis sorterat Leos rum, alla hans pussel och spel grejor och leksaker och sånt, han har precis fått in en 43 tums tv på sitt rum, så det var tvunget at sortera lite där inne, vilket jag tycker är skit kul haha. Jag älskar att sortera grejer, men nu orkar jag inte mer haha.

Veronica har alltså köpt en ny tv till vardagsrummet, 50 tums samsung.

I morgon börjar jag tjugo i 11 så det blir sovmorgon för mig!

Hej så länge

Studentmössan

Gick ner till de som har hand om studentmössor och kläderna, och frågade de vart min mössa tar vägen. Så vi gick och ringde till ABC-gruppen och frågade, de sa att min mössa kommer att levereras hem i mitten/slutet av mars! Skönt det, nu vet jag vart min mössa är, puuuhf.

Men min kläder?, ja det är ABC som har gjort fel och skickat hem kläder som jag avbesällt, de sa att jag hade gjort en ny beställning med kläder, men icke sa nicke, jag beställde inga kläder på min senare beställning, hmm, nu får jag vänta ett tag innan jag kan börja använda mina kläder, för tänk så använder jag de sen helt plötsligt kanske det skickas hem en faktura, ja då kan jag inte skicka tillbaka de ju haha.

AJA, bara info :P

TRÖTT!!

Hej, godmorgon!

Lämnade Leo på dagis idag!

Jag är supertrött,! Jag har knappt sovit något på två dagar och tidigt på morgonen har jag gått upp. Pluggandet igår gick heller inte bra, det är lätt kapitel, men kunde bara inte läsa och få in något i huvudet. Har provet om 40 minuter.

Idag slutar jag runt 12-tiden, så direkt efter skolan ska jag hem och lämna smutskläder och mina studentkläder, annars blir det way to much för mig att bära på fredag när jag ska hem igen! När jag sedan har lämnat mina kläder ska jag till gymet och springa på löpbandet en timme, sen ska jag hemt ill min ksuin och SOVA!!!! Sen kl 16 idag ska jag hämta Leo på dagis.

Dagens kommer senare, först måste jag ta en bild hihi.

Energidryck och bok


Tidigare idag när jag plugga

Big B

Sitter här i soffan i väntan på att Big Brother ska börja.
Först hade ju inte min kusin dkanalen tv11, eller hon fick inte in den, så jag missade gårdagens avsnitt. Men hon ringde dit idag och nu är allt fixat och klart! :) Tycker faktiskt det är skit kul med såna prgram hahaha.

Mamma sa att jag och Vladan lätt hade klarat oss där inne, Vladan hade sovit hela dagarna och jag hade badat hela tiden, typ haha.

BTW, är inte klar med pluggandet än, buhuuhu.:(

Norgehistorier

Kör några idag med :)

- Vet du, vad en norrman gör, om hans dator drabbas av totalstillestånd?
- Nej!
- Mus-mot-mus metoden.



- Vet du, vad man kallar tre norrmän i en pool?
- Nej!
- Luftbubblor!



- Vet du, vad norrmän använder när de ska banta?
- Nej!
- Avfettningsmedel.

"Dagens"

Han inte ta dagens outfit bild typ, så det fick bli en dagens träningsoutfit!




ABC-gruppen, amatörer!

KOmmer ni ihåg att jag tidigare idag berättade för er att jag skulle hämta min studentmössa.
När jag väl komer dit, är min studentmössa inte där...

Det var så här att jag beställde min mössa och kläder i skolan redan efter första veckan i trean. När jag sedan fick fakturan hem så avbeställde min mamma allt, och sen så gjorde vi en ny beställning. Denna gången beställde vi bara mössan och lite andra grejor.

Sen idag när jag kommer dit och ska hämta min mössa och mina grejor så fick jag KLÄDERNA som jag hade AVBESTÄLLT, hur konstigt är inte det, jag fick ingen mössa inte. Hmm, iaf, de sa att de skulle ringa till ABC-gruppen och fråga hur de gör med min mössa, vart den kommer att levereras.

Skickar de hem en faktura till mig på kläderna, ja då överklagar jag!!. Rätt ska vara rätt, och jag har inte gjort fel, thats it!


Plugg för fullt! En liten paus nu...

Hej hej

Sitter här med boken i handen och försöker plugga för fullt här. Det går väl sådär, jag har inte ork till att plugga, men MÅSTE MÅSTE! Jag har pov i morgon i konferens och reception.

Jag slutade tidigare idag (runt 1), så jag gick till gymet med Ikram (Sofia kunde inte :/ ), tränade i en och en halv timme, sen promenerade jag hem till min kusin Veronica, passar Lellan idag igen :). Ska ju vara här till fredag. Skönt att komma hemifrån lite också faktiskt, men jag saknar redan mina älsklingar, Vladan och Geisha :). Gesiah är vår lilla bebis har jag bestämt hihi. Aja sen jag kom hit till kusin vitamin har jag inte gjort mycket, bara käkat middag och i princip pluggat?, eller bara vänt fram och tillbaka på bladen i boken typ haha.

Nä back to "work", måste plugga!

Hej hopp

Sitter nu i skolan, och har vart här ett tag.

Vi har alldeles strax rast och då ska jag hämta.. .dun dun duuuun... MIN STUDENTMÖSSA!!!!!

HAHAHA, som jag har längtat!

Efter skolan i dag blir det träning med Sofia!

Svar på tal

Jessica: Muskler väger mer än fett så du kan ha blivit mindre i mått och gått upp i vikt men det rättar till sig senare! 

Jessika: Gumman, lyssna på den där Jessica, hon verkar vettig :)

Svar: Ja, ni har all rätt, men jag vill inte väga så mycket, känns inte bra alls haha. Aja, bara min kropp ser mindre och fastare ut så är det okej haha.


RSS 2.0