God natt

Nej nu ska jag sova... jag är jätte trött i kroppen, har gått mer än 1 mil idag, och jag är super trött. I morgon börjar jag kl 8.35 och Julia är hos mig 07.55 i morgon bitti så jag måste upp tidigt i morgon... :(

God natt

Färgat håret

Hej hej

Idag efter skolan så promenerade jag hem tillsammans med Julia, vi är så duktiga, eller ja jag vet att hon är det och hoppas på att jag också blir det :)

När jag sedan kom hem så drog jag och min syster iväg till stan för att köpa present till mamma, hon fyller år på onsdag. Det blev ett par leggings och en snygg topp :), jag själv köpte en till mig också haha. Till mig själv köpte jag en stickad kofta, en topp, hårfärg och puder :)

Sen när jag kom hem så stekte jag mig en kycklingfilé och åt det tillsmmans med gurka :) Gott som faaan var det, och mätt blev jag. Julia sa att i en kycklingfilé är det bara 100 kalorier/100 gram. En kvinna ska ju äta upp till 2000 kalorier per dag. Sjukligt haha.

Sen tog jag och färgade mitt hår :) Hur resultatet blev vet jag inte än, för att håret är fortfarande blött.
Resultat får ni i morgon :)

I morgon ska jag träffa baby <3


Idag när jag färgade håret :)


Ska köra steeeeenhårt!

God morgon!!

Sitter i skolan just nu, jag promenerade hit! Duktigt tjej.
Framöver ska jag promenera till skolan och hem från skolan, tillsammans med Julia :)
Och sen ska jag börja träna på gym 2-3 gånger i veckan, förmodligen med Julia också:) Ja, jag ska alltså köra STENHÅRT!

Inget godis, ingen skitmat, ingen läsk, inga kakor.. BARA STENHÅRD TRÄNING!! Tro det eller ej, men det här ska jag fixa.


Svar på tal

Emelie Rosén: Gillar dina skoooor! sjukt fina.. 

Svar: Tack så hemskt mycket. <3


Kör en FRÅGESTUND!!!



Ni har en vecka på er. Jag svarar alltså på era frågor nästa söndag.

Ställer ni inga frågor denna gången, så kör jag aldrig mer en frågestund, ssista chansen!

Bilder




Bild 1: Glada
Bild 2: Ledsna
Bild 3: Jag tappade nagel
Bild 4: Bara så


Gisela och Moster J


Moster J


Vi tog med oss Geisha när Jessika skulle hem :)


Igår






...

Hej hej

Förlåt att ag inte har uppdaterat sen i torsdags? Det är för att jag inte har orkat OCH för att datorn varit upptagen typ hela tiden...

Men jag kan ju börja med och berätta vad jag gjorde i Fredag fram tills idag :)

I torsdags kväll så gick Moster Jessika hem runt 22.00 tiden, för att vi både skulle upp tidigt morgonen därpå. Sen hoppade jag in i duschen bara och sen gick och la mig.

Fredag:
Jag vart i skolan och skrev prov i nästan två timmar, religions prov var det, Hinduismen. Iaf sen så hade vi två lektioner till, Naturkunskap och MUSIK :D. Aja jag slutade lite över tre, sen åkte jag hem och vilade en stund. Senare komm Vladde hem till mig och vi gjorde inte alls mycket. Vi bara satt och slappade. Men runt 22.00 tiden så tog vi fram monopol spelet och började spela. Detta var nog den roligaste gången jag spelat monopol haha. Alla pengar i Banken tog SLUT! Haha, vi slutade spela lite över 03.00 iaf.

Lördag:
Igår så när jag vaknade upp vart det nästan 2 timmar tills jag skulle iväg. Ja jag skulle till Körskolan för att göra Riskettan, och det gjorde jag :) 3 och en ½ timme!!! Men det var intressant, så J*vla intressant asså. Men jag glömde mitt ID så jag måste ju så klart dit i morgon bitti innan kl 10.00 för att bli registrerad till vägverket...
Aja, när det var slut så gick jag hem (Vladde låg fortfarande kvar i min säng och vntade på mig, naaw), så satte jag och Baby igång och lagade mat, det blev Fläskfilé med pommes, bearneissås och vitlöksbröd. Sen duschade vi och sen stack vi iväg på Bio :) Vi såg Burlesque, den var skiiit bra, tyckte jag. Vladan tyckte att den var helt OK för att det var mest en tjejfilm typ, de dansade och sjöng hela tiden haha, men sexigt var det! Haha, sen gick vi hem, och hade skiiiit kul, det var längesen jag skrattade så mycket, han kittlade mig och skojade med mig hela tiden haha. Sen somnade vi.

Idag: 
Ja jag vaknade för en stund sedan, en halvtimme för att vara exakt, funderar på att äta frukost, Vvv sover fortfarande så jag har skit tråkigt. Återkommer senare med bilder från i torsdags igår osv.

 

Bara så

Tisdagens outfit och facelook








Ekohallen, Max Hamburgarrestaurang, ut med Geisha....

Hej hej

Kom hem för en stund sedan då jag varit på ekohallen med Moster Jessika och Syster Carro. Efter att ha varit på ekohallen där jatg köpte en sparbössa och dricka och gottis så gick vi vidare till den nyöppnade MAX Hamburgarrestaurangen, och åt. Sen promenerade vi hem och då gick jag och Jessika ut med Geisha  och köpte ännu mer gottis haha :)

Nu sitter vi här i sofan bara och tar det lugnt och fikar på morotskaka...
Har inte så mycket mer o berätta, eller jooooooo.... När vi kom till Jägersro centrum och in på H&M så såg jag en kvinna tappa 400 kronor!!!???, så jag gick sakta fram och skulle ta de... precis när jag kommit fram till pengarna kommer det en kvinna och bara tar de, MITT FRAMFÖR MINA ÖGON, asså hon såg att jag var på väg att ta de haha. Jag var så nära på att säga till henne att det vart mina pengar som hon tog !!! FAN! Tänk så hade jag tagit de :(.


Jessika på Max Hamburgarrestaurang


Syster på Max Hamburgarrestaurang

Köpenhamn

Här kommer bilder från Köpenhamn sen i måndags :)


Outfit-bild innan


Outfit


Facelook innan vi åkte


Fika


Fika


Fika, skit stort wienerbröd


Fika




Jensens


Jensens


Jensens


Jensens


Jensens



Ekohallen

Nu ska jag, Jessika och min syster åka till ekohallen. Carro ska handla krukor och blommor så vi bara följer med henne, sen ska vi köpa med oss hem mat, typ pizza eller något och bara umgås hemma hos mig. Hej svej!

En, bara en

Hej hej

Jag frågade igår om ni ville att jag skulle ha frågestund och det är bara en som vill det, eller en som har sagt till. Ni får nu säga om ni vill ha eller inte.

Kanske kommer en frågestund i morgon i så fall :)

Svar på tal

Jessika: åhh blåbärspaj :) åhh serbien :) åhh film :) kul att det gick bra idag på körningen :) vi ses imorgon väl? kraaaam <3

Svar: hahahah ja men han brände ju hela skiten :(, var lika hårt som knäckebröd, så Jari köpte med sig chips i stället när han kom haha. JA det gick skit bra ju :) JA då klart vi ses, du är ju hos mig snart :D

Hemma hos älskling

Hej hej

Sitter hemma hos Vladan, jag kom hit här vid halv 5, men då var inte han hemma... han var på Mobilia tillsammans med Jari, så jag satt och pratade med hans pappa i stället :). Vi ska nog åka till Stockholm och Serbien till sommaren :)

Vi var och köpte massa gott innan, kakor och sånt, så nu har vi precis gjort blåbärspaj med vaniljsås, så ska vi sätta på en film, I rymden finns inga känslor ska vi kolla på :D, har längtat så länge!


Just nu

Svar på tal

Jessika: Lycka till på vägarna ;)

Svar: Tack så mycket, allt gick suuuuuper idag :) stolt över mig själv hihi

@school

Hej hej

Sitter i skolan och har "lektion", vi har inte haft några vanliga lektioner sen i onsdags förra veckan. Men jag har arbetat färdigt med mitt landskapsarbete nu :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska ju sitta här till halv 3... kanske arbeta med mitt projektarbete?

Ska övningsköra kl 15.05 idag, sen hem till älskling. Vi hörs där!


God morgon!

God morgon!

Nu ska jag kila iväg till skolan, skulle börjat 8.10 idag, men vi fick börja 9.30 istället pga händelsen.
Idag slutar jag runt 2 tiden skulle jag tro, om inte tidigare, men jag ska iaf stanna kvar i skolan till typ 20 över 2 och arbeta med mitt landskapsprojekt, sen måste jag rusa, för 15.05 idag ska jag övningsköra och efter det ska jag hem till min älskling. Jag ska sova där i natt också, så vi hörs väl i skolan när jag kommit dit :) Om inte, så hörs vi när jag har kommit till babe i eftermiddag!
BTW... jag är så himla sugen på att ha en frågestund, men där är aldrig någon som vill ställa frågor till mig ju :(, jag vill sitta och svara på saker ni undrar ju :( hihi

Ni får säga till om jag ska ordna en frågestund

Svar på tal

Jessika: Ahh jag saknar dom fotbollsspelen!!

Svar: Men finns de inte kvar på Illum eller?? Det var ju där jag och VVV spelade :)

Svar på tal

Jessika: Om ni kommer förbi Illum får ni inte glömma att hälsa på ;) 

Svar: Vi gick faktiskt förbi, mamma ville gå in, men jag sa att du kanske vart ledig, för du hade fyra lediga dagar denna veckan, så hon sa aja vi fortsätter då. Haha.

Svar på tal

Jessika : Gumman? Hur hände detta? Blev bekymrad och var tvungen att läsa hennes facebooksida. Tänker på dig hjärtat, förstår att det inte kan vara enkelt. Hör av dig om du vill hitta på något i veckan <3 kramar moster J 

Svar: Som sagt, Martina fick hjärtstillestånd och gick bort i fredags. Det är jätte svårt och jobbigt. Men jag vet om att hon finns här med oss alla hela tiden <3 Är du ledig på torsdag? <3

Mobiluppladdningar

Detta är bilder ni inte har sett innan...
Dagens outfit, allmänna bilder...


Dagen då jag överraskade Baby, tog några glas innan jag gick hemifrån


Outfit




Geisha bebis, så ligger hon typ alltid :(


Geisha älskling


Julia och jag i skolan


<3


Facelook/Outfit


Facelook


Bäääbis


Geisha äter glass


Mina naglar, gjort själv


Igår

Helgens shopping

Har shoppat sjukt mycket denna månaden, nu är alla mina pengar i princip slut... Över typ 40 plagg har jag shoppat, men det är alltid kul med nya kläder :)

Detta är bara helgens shopping


Linne JC


Hood Bik Bok Köpenhamn


Tunika Gina Tricot


Body Bik Bok Malmö


Tunika Vero Moda


Topp MQ


Tights Bik Bok Malmö


Skor Fötex




Strumpor H&M köpenhamn


Strumpor H&M Köpenhamn

Minnesstund 25/1-2011

Idag har det varit en minnesstund för Matina i skolan, vackraste!♥
Det var så känsligt och jag verkligen insåg att hon aldrig komma tillbaka, och jag kommer aldrig mer se henne igen. Men hon finns förevigt i mitt hjärta, jag kommer aldrig glömma henne! ♥

Hon var en riktig glädjespridare!


Bild från minnesstunden idag, en del av ljusen som man fick tända för dig ♥

Bilder somras del 2

Köpenhamn!






Tittut


Värlends längsta man, på ströget i köpenhamn


Inne på köpcentret Illum i köpenhamn


Jordgubbar på torget på ströget i köpenhamn


Älskling <3




Kristiania


Bilder somras del 1

Hittade lite bilder på min dator, utflykter från i somras  tillsammans med familjen.

Bon bon land

Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land

Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land


Bon bon land

Pizza

Hej

Vladan gick för någon timma sedan, han ska på bio med Zoka och Kamil.

Har precis duschat och flätat håret och pysslat om mig själv lite grann. Nu är mamma och köper pizza, mums. Jag är skit hungrig, har inte haft någon aptit.

Hej svej så länge

Vill komma bort,

Hej

Jag har mått så dligt över denna hndelsen, och jag kommer aldrig glömma bort Martina, hon kommer alltid finnas i mitt hjärta!

I morgon ska jag, mamma och Vladan åka till köpenhamn för att komma bort och ta det lungt. Vi ska shoppa, äta middag på restaurang och bara umgås. Jag har studiedag i morgon, det är därför.

Hej så länge, vi kanske hörs senare i kväll om jag orkar...

NYP MIG, VÄCK MIG!

Denna helgen har varit den mest sorligaste i hela mitt liv!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, men jag är så otorligt tacksam över att jag har Vladan som finns här för mig och försöker få mig att tänka på annat och tänka positivt i stället! Älskar dig Vladan!

Du var för ung, underbara Martinis. Det finns så många ord i mitt huvud så att jag bara virrar runt, mitt huvud sprängs av tankar. Du ska veta hur älskad du är utav alla här nere, hoppas att du vakar över oss. !

Jag har bara suttit hemma hela helgen, typ. Igår så gick jag och Vladan till Mobilia och shoppade, för att jag blir knäpp i huvudet utav att sitta hemma när jag bara deppar och gråter. Om jag gör något annat tänker jag positivt på det hela bara. Hon har det bättre där uppe.  

Jag älskar dig otroligt mycket Martina, och jag hoppas att du väntar där uppe på alla som vill upp till dig. Det är så svårt att förstå.

Snälla någon väck mig ur denna drööööm :'(


1992-02-21 till 2011-01-21

Som ni säkert har lagt märke till så har min vän Martina gått bort. Jag kan fortfarande inte fatta det, och det är svårt att förstå att jag aldrig i hela mitt liv kommer att få se min spralliga och glada Martina igen. Jag har sörjt nu i fyra dagar och det enda jag tänker på är himmlens vackraste ängel. Jag vet att du har det mycket bättre där uppe i det blå, du led när du var här nere och kämpade, och det var det inte värt, hoppas du nu sover gott där uppe, för jag vet om att du älskade att sova. :)

Du finns stänidg i mina tankar, vila i frid Martina Jönsson <3


Tänker så på dig, min vackra ängel <3








































Svar på tal

Anonym: Nej vad söt! =) Är hon renrasig chihuahua eller blandras?

Svar: Hon är 75 procent chihuahua och 25 procent Jack Russell :)


Svar på tal

Anonym: Är de din egen hund eller någon annans? 

Svar: Det var min syster som köpte Geisha och det är hennes, men vi andra i familjen tar hand om den lika mycket som hon själv... om inte mer :)



Vila i frid <3

Vila i frid min hjärtevän <3 Den vackraste ängeln är nu på väg till himmeln, må du få leva gott där uppe! <3


...

Det är inte läge till att blogga, berättar varför när jag känner för det!

:'(<3

<3

Du finns ständigt i mina tankar, du finns alltid med oss <3 :'(

Lustgas hmm

Hej

Sitter i skolan, har precis haft prov och nu har vi påvörjat vår andra lektion i turism.
Kl 13.00 idag ska jag till tandläkaren och testa lustgas... Folk säger att det kommer kännas som om att man är berusad? :S Iaf, jag får abslout inte äta eller dricka någonting fyra timmar innan tandläkarbesöket och jag är ju skit hungrig :(. Snacka om att bomba mat efter tandläkaren när jag kommer hem idag haha. Nej men någon knäckemacka blir det nog :)

I morgon ska jag övningsköra... kul :)

Nu kommer jag inte på mer att skriva om, men vi hörs senare idag :)

hej då


Barnmat?

Hej

Sitter här hemma och gör asblut ingenting. Jag kom hem för ca en timme sedan. Idag har jag gjort proc i skolan om alla sveriges landskap, kändes bra faktiskt!

Nu är jag super hungrig, ska kanske börja med "dieten" barnmat som alla andra bloggare har börjat med, eller iaf Kissie haha. Jag vill absolut inte härma någon annan bloggerska, men eftersom jag älskar barnmat och jag fick höra att det bara innehåller 50-70 kcal så är det ju super. Men just nu har jag inga barnburkar här hemma så vad ska jag göra?, Göra något annat att äta eller springa ner och köpa lager med barnmat? Hmm. Än så länge har jag inte ätit NÅGONting idag, bara druckit ett glas vatten. Alkohol ska man ju heller inte dricka, innehåller ju massa med kalorier, och jag ska på fest på lördag, och plus att jag köpte lösviktsgodis på hemmakväll igår, så jag börjar nog med barndieten på måndag? Jag kommer Aldrig klara av att gå ner i vikt :( Min våg fungerar heller inte :S JAg blir bara förbannad!!!!


Hej så länge

Skyddsrond

Hejsan

Har precis slutat skolan, hade nyss en skyddsrond inom arbetsmiljö och säkerhet. Jag och Maja arbetade tillsammans och gjorde en skyddsrond i datasalen.  Gick skit snabbt och på fredag ska det redovisas.

Idag var det korvstroganof och ris i skolan, gott var det och jag blev mätt, men nu är jag hungrig igen :(. Ska hem och äta något litet :)

Hej svej.


Skola

God morgon, är i skolan nu, och ska alldeles strax börja lektionen! Idag är det en ny vecka med nya tag.

Jag har 3 prov denna veckan :(, Turism, Turism och Islam :(
Jag är super hungrig och sugen på något sött, typ kanelgifflar eller något, bara jag tänker på det vattnas det i munnen, men i stället ska jag tänka på att jag slösar mina pengar på att bli tjock... Inte kul ju haha. Ska ta och köpa mig någon frukt i stället ?

Jag har inte mycket mer att berätta :(


Carla o Jag i skolan när vi gick i 2an


Söndag

Hej hej

Idag är det söndag och i morgon är det skola :)

Varför jag inte har uppdaterat är för att jag har vart upptagen.

I torsdags så fyllde Vladan år, så jag var i skolan och efter skolan så gick jag tillsammans med Vladans familj och åt på restaurangen Jensens Böffhus, väldigt trevligt faktiskt!! Älskling fick en grå zip-tröja med hood utav mig i present. Sen när vi kom hem till de igen så umgicks vi bara och fortsatte att titta på The OC :D

I fredags så vart jag i skolan, efter skolan gick jag hem och vilade, gjorde mig i ordning och tog någon drink. Senare på kvällen så gick jag hem till baby. Han trodde att jag skulle bjuda honom på Elysée. Men icke sa Nicke, jag hade ordnat en överraskning till honom för att han dagen innan fyllde år. Alltså, jag hade sagt till baby, sen i onsdags, att jag skulle bjuda honom på Elysée för att han hade fyllt år, detta sa jag för att jag skulle få ut honom ur huset finklädd haha. När vi sen hoppar på bussen så är det bara 10 minuter tills "vi ska äta", för jag hade "bokat bord", sen hoppade vi av på ett helt annat ställe, och då började han ju undra, jag sa bara att det var en genväg haha. När vi sen kommer in på Ice, som jag drog han in på, så stod alla kompisar där och bara surpriseee typ hihi. Allt detta hade jag planerat sen i lördags förra veckan :). Han tyckte till och med ice vart bättre än Elysée haha. Vi hade iaf skit kul och jag sjöng kareoke tillsammans med Ali VM haha., han har ingen rytm men ja haha. Kul som fan!!!

Igår, tog jag och älskling det bara lugnt, Morbror kom förbi med småkusinerna en stund också, längesen man såg de ju :) Stora de har blivit hihi.

Idag har vi inte gjort någonting, bara suttit hemma!

I morgon är det skola, sen på tisdag ska jag passa Leo :)

Hej svej!

Har haft fullt upp

Har haft fullt upp.

I torsdags fyllde baby år, i fredags hade jag ordnat en överraskning till baby, igår tog jag det lugnt med baby och idag har jag bara chillat :D

Jag kan berätta mer detaljerat senare ikväll :)

Grattis!

GRATTIS ÄLSKLING P ÅDIN 19 ÅRS DAG!!! Jag vet att det inte är någon speciell förändring, MEN det är DIN da och må DIN dag bli bra! ÄLSKAR DIG!!!

Grattis boo <3

Geisha har börjat löpa!!

Vår lilla chiuaua har börjat löpa!! Hon har blivit en stor liten flicka. Men helt seriöst tycker jag faktiskt att hon är stoooor, hon är inte liten längre, ni vet sådär jätte jätte liten :(
AJa hon har blivit en stor flicka nu som LÖPER!


God kväll

Detta blir bara en snabb update.

Idag vart jag i skolan, slutade 10 över två och jag skulle inte övningsköra förrän 5 över tre så jag bestämde mig för att promenera till körskolan för att dra ut på tiden, och mycket riktigt så vart jag där en kvart innan (istället för en halvtimme innan) jag skulle köra. Aja, körningen idag gick bra, bortsett från att jag fick för mycket press (hade TVÅ st körlärare med i bilen idag), varför den andra körläraren vart med idag vet jag faktiskt inte, men han antecknade iaf i sina papper. Aja. I stället för att köra hem med bilen till mig eller tillbaka till körskolan, så körde jag direkt hem till baby. Vi har föressten börjat titta på The OC serien :D, har ju självklart sett den innan för lääängesen, men vi har börjat titta på den serien nu, från säsong 1, avsnitt ett, till säsong 2, avsnitt 13, där vi är nu :) Super kul och intressant, jag älskar The OC. Aja sen åt vi mat, sen fortsatte vi titta på några avsnitt till sen rörde jag mig hemåt, så jag kom hem för ca 20 minuter sen.

I morgon så ska jag till skolan, slutar kl 10 i 2, sen när jag har slutat så ska jag och Vladans familj gå ut och äta på Jensens Böffhus för att ÄLSKLING FYLLER ÅR i morgon!!! JA det stämmer, han blir 19 år gammal :), ingen rolig ålder direkt har jag hört, men ändå :)

Nä nu ska jag ta fram kläder till i morgon, sen ska jag nanna, eller nej det ska jag inte. Jag ska vara vaken till 00.00 för jag ska vara först med att säga Grattis till min darling haha <3 Älskar honom otroligt mycket, för er som inte vet så har vi varit tillsammans i 2 år, 7 månader och 6 dagar...för att vara exakt ;)

(Det blev ändå en rätt lång "update")

Hej svej

I skolan

Hej hej :)

Är i skolan för tillfälligt, och har ingenting att arbeta med... har fått 6 st extra uppgifter så nu får jag göra vad jag vill. Slutar skolan 10 i 3 idag, men måste gå tjugo minuter tidigare för jag ska övningsköra idag :) wihooo.

Jag är tom i huvudet, inget att berätta, hej svej, lever pastej

God morgon!

Idag är min morgon riktigt god, fast jag knappt kunde gå upp ur sängen... :(. Men på något sätt är jag nu välidgt pigg och glad :).

Sitter i skolan just nu iaf och jag är färdig med hela kapitel 5 som vi började med igår så jag fick göra vad jag ville :). Duktig jag är som arbetar så snabbt :D

Idag är det en lång dag i skolan, slutar strax över 3 :( Har ju projektarbete idag. Och efter skolan så ska jag träffa min älskling <3

Skola i morgon... :(

Det är bara 47 skoldagar kvar :O och 44 praktikdagar kvar, alltså 91 dagar kvar utav skolan!!!, Sen sparkas jag ut från skolan ut i arbetslivet. I morgon är det iaf skola igen, så snart ska jag lägga mig, så jag säger god natt nu i stället :)

God natt!

Svar på tal

Emelie: ehmm.. jag håller med vill också gå ner haha.. fast har inte satt det som nyårslöfte för jag vet att jag kommer äta skit också :P men aja.. grönsaker med dippa är jättegott om du känner för mys med film och sånt :) det finns egentligen mycket nyttigt som är gott men kommer inte på det nu haha. men lycka till :) inte för att jag tycker du måste gå ner :P

Svar: Jo, jag vet grönsaker med dippa är sjukligt gott, men dippan är väl inte nyttig? Hehe, får kolla vad gräddfil innehåller haha. Vad snäll du är, men jag känner att jag vill ner ett par kilo, speciellt nu till sommaren :)

Nyårslöftet har börjat nu!

Hej hej

Idag har jag börjat med mitt nyårslöfte. Men jag tror inte att det kommer hålla så läng, helt ärligt.
Mitt viktigaste nyårslöfte för mig är ju att sluta äta en massa skit hit o dit. Jag ska ju inte äta massa kakor och godis och snacks och skräpmat var dag. Det är gott och äta det, och jag mår bra när jag äter det, men inte i slutändan. Då mår jag bara skit över kilona aldrig minskar, de stiger inte heller, men jag vill att de ska minska. Iaf 8 kg, till sommaren.

Kan ni kanske ge mig tips på vad jag kan äta som är sådär jättegott och NYTTIGT?? För jag vill verkligen detta!!

Snälla hjälp mig.


Skolan har börjat... igen

Hej

Anledningen till att jag inte bloggade mer i lördags kväll eller igår är för att min kusin André kom och tog bredbandet hemma hos Veronica när jag satt med datorn hehe. Men iaf, efter att han hade hämtat det i lördags kväll så pluggade jag ite på provet som jag ska ha nästa vecka i turism. Sen igår så gjorde jag inte så mycket mer än att springa in på entré och köpte en present till älskling för han fyller år på torsdag. JAg köpte även en klänning till mig själv, en sommarklänning :). Super gullig, jag har tittat på den innan också, men aldrig köpt den, sen igår så bara såg jag den igen så tog jag den då haha.

Sen sprang jag och handlade åt Veronica :), vi åt tacos igår MUUUMS haha. Senare på kvällen så spelade vi Xbox-Kinect igen haha. Sen så spelade jag bingo, men jag vann ingenting denna gången :(

Idag har jag varit i skolan, började kl kvart i tio och slutade halv 3. När jag kom hem somnade jag direkt haha. Nu är jag vaken igen och snart ska mamma börja med maten och då ska jag äta Lasane muums :). Haha

Jag vet att jag är typ sådär, skiiiit tråkig, men ja :)

HEj så länge

Xbox-Kinect

Hej allesammans!

Är hemma hos min kusin nu och passar Leo, vi spelar Xbox-kinect som han fick i julklapp. Det är ändå rätt kul, men jag har bara testat på några st. Den tom fotar mig när jag spelar utan att jag vet om det själv haha. Man får se bilderna i slutetav varje "äventyr" haha. Vi har faktiskt gjort chokladpudding också, så snart ska vi ta och titta på tv och äta chokladpudding :)




Lördag

"God morgon", vaknade för snart 2 timmar sedan utav att Geisha skällde som bara den och mamma pratade skit högt i telefon. Idag är det lördag och bara två dagar kvar utav lovet :( bull, men tänk att om 5 månader så slutar jag skolan helt, jo för att jag tar ju studenten i år :). Så härligt, jag bara längtar! Då ska jag ut och resa och upptäcka världen. Nu till sommaren efter jag tagit studenten så ska jag och älskling resa utomlands, vart vet vi inte, men INTE till något ställe vi redan har varit på iaf. Sen till vintern så ska vi resa till Thailand :). Bara för det ska jag in och kolla några hemsidor om resor nu hihi.

Vid 3 tiden idag så ska jag och älskling hem till honom, sen ska jag iväg till min kusin, jag ska ju passa Lellan idag. I morgon också för den delen, sen är det skola :(.

Hörs snart :D


The Tourist

Hej hej, kom hem för ca en timme sedan. Vart ju på bio tillsammans med Älsklingen. Vi såg The Tourist och den var sjukt bra, det trodde jag faktiskt inte att den skulle vara, men det var lite komedi i den också :).

Efter bion gick vi in på BK för att äta (inte jag, cp mätt ju), när vi sen kommer ut från BK så vart det typ värsta slagsmålet mellan några killar. BK-personalen ringde snuten. Sen åkte vi hem. När vi sen skulle byta buss så skulle bussen komma efter 16! minuter!, så vi promenerade hem den sista biten :). Trevligt var det för vi pratade bara engelska hela vägen hem haha.

Nu ska vi kolla på film, sen ska vi lägga oss. I morgon ska jag passa Leo, mer uppdatering då.


Hej då!

2 år och 7 månader <3

Idag är det fredag den 7e och jag och älskling firar 2 år och 7 månader idag, tiden går så snabbt.

I onsdags så hämtade min pappa och min lillasyster pp mig och Vladan på morgonen för att åka skridskor:) Det var så sjukt längesen jag åkte skridskor, så det var superkul, bortset från att jag ramlade en gång :(, väääldigt hårt på knäna, och nu har jag värsta blåmärkena och kan knappt vika benen haha. Men det är sånt man får ta haha. Efter att vi hade åkt skridskor så följde vi med hem till de och åt middag, det slutade med att vi sov över där för vi var så trötta och orkade inte åka hem. Haha, sen igår så kom vi hem till Malmö igen, och senare igår på kvällen så gick jag och älskling och åt på Jensens Böffhus, muuums. Sen så gick vi och hälsade på Yvonne på Barista (hon jobbar där) och tog varsin varm choklad, vi skulle egentligen gått på bio också, men alla biljetter var slutsålda, så vi ska på bio idag i stället :) Vi ska se The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp.

Det är så mina senaste dagar har sett ut. Sorry för dålig uppdatering.


Pappa och lillasyster <3


Jag och lillasyster <3


Haha jag, värsta roboten haha


Lillasyster haha


<3


Jag igår, innan Jensens






Fortfarande i Skurup

Hej
Vi är fortfarande kvar här i Skurup, men vi ska alldeles strax köra in till Malmö. Det blir mer uppdatering då.
Det är Cp-mycket snö ute idag.
Hejsvej

I Skurup

Hej hej
förlåt för att jag inte har bloggat alls idag, men jag är hemma hos  min pappa i Skurup tillsammans med Vladan, vi ska se film nu tillsammans.
Vi stannar över här i natt så vi hörs i morgon!

Hemma hos Vvv

Hej hej

Är hemma hos Vladde och har varit här ett tag. Körningen idag gick bra, :) Jag är stolt över mig själv, hade ju två månaders uppehåll :( Jag har även bokat risketten idag.

Vi har iaf precis ätit middag, det blev baconlindad kycklingfilé med potatiskroketter, bearneisås och vitlöksbröd. Så mätt jag är nu !

Vi ska alldeles strax hem till mig, så vi hörs vä då?

Nu går jag

Tjubelooo

Nu ska jag iväg och köööra, wish me good luck!
Efteråt ska vi hem till Vladde, så vi hörs förmodligen där.
Hej svej

Övningsköra!

God morgon!

Idag är det tisdag och jag ska övningsköra idag. De ringde nämligen om ett återbud igår, och frågade om jag ville ta den tiden, jag har ju inte kört på över två månader så självklart tackade jag JA! Så tjugo över 2 idag är jag ute på Malmös gator :D Vladan följer även med, han ska se hur duktig jag är:)

Jag är rädd :(


Gratisbio

Gratisbio är en fantastisk hemsida där man kan samla på sig poäng och sedan växla in till presenkort, biobiljetter, prenumerationer och massa annat!

Jag är själv medlem, och det kostar aboslut ingenting, inte ett enda öre. Jag blev medlem för drygt 1 år sedan och har redan fått hem presentkort två gånger, ena gången på 50 kronor och andra gången på 100 kronor.

Hur du får dina poäng? Jo, du kan spela spel, du kan bli vän med massa folk, skriva i någons gästbok, besöka hemsidor, delta i tävlingar, beställa hem grejer, värva vänner, blogga om gratisbio osv.

För att få 50 kronor måste du komma upp i 10 000 poäng, jag har nu 8940 poäng och fattas endast 1060 poäng för att få 50 kronor och det går supersnabbt, bara man är uppdaterad.

För mer info: http://www.gratisbio.se/

Jag tycker att även du ska bli medlem, så kan ju vi bli vänner :). Du får även 500 poäng direkt när du blir medlem, bra va? :)
Bli medlem här: http://www.gratisbio.se/


Hos Yvonne

HEEEJ

Är hemma hos Yvonne nu:) har varit här ett tag och Yvonne klipper Vladis nu.

Han har inget hår kvar :O haha. Men det blir bra :)

Hörs senare :)

Hem till Yvonne

Nu ska jag och Vladde hem till Yvonne, vi hörs senare ikväll :) Eller där hemma haha.

Nyårsbilder

Det vart många nyårsbilder, och de flesta är på mig :S haha jag körde ett litet egomoment med kameran ett tag väl haha.


Älskling och jag




HAhahHAHAahha


Moster yvonne och jag




Yvonne och Veronica


Älskling och Yvonne


Dans


Dans




Mer dans


Haha


Dans


Syster, Jonas, Emil


Fråga inte


HAha


Jag och älskling, the golden eye


<3


Du är ljuset i mitt liv och värmen på min jord <3


HAH






Jag och kusin vitamin




José (tror jag han hette), Patrik, Johanna och YVonne










Sen snodde jag kameran och fota mig själv haha










Emil




Motter Nonne

3e januari 2011

Hej hej

Jag har precis kommit hem efter att ha varit och lämnat tillbaka filmen och varit och handlat balsam och shampoo och hämtat ut min vinst från bingolottot i torsdags. Jag längtar redan till söndag då jag ska spela bingo igen haha.

Ericssons trafikskola ringde mig btw, om ett återbud som de hade fått och undrade om jag ville ta det. Så jag tackade ja och då ska jag alltså övningsköra i morgon :D, jag får byta en av mina andra lektioner jag har ju. :)

Sen ringde också Yvonne mig, så ikväll ska jag och Vladde hem till de där Vladan ska klippas och sen ska i ha myskväll med film tillsammans allihopa tror jag:)

Hej så länge

Igår natt innan vi la oss

HAHAHHA, asså jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på sjukt länge, vi tog ju massa roliga bilder. Sen när vi väl skulle sova så kunde jag inte sluta skratta/fnittra för attjg bara tänkte på de jävla bilderna som vi tog ahaha. I säkert en timme om inte mer skrattade jag haha.

Här kommer lite kul-bilder på mig och Jessika igår:

 
Jessika


Jag


Jessika


Jag


Jag


Jessika


Jessika o Jag

Och NU kommer de roliga haha, eller nu när jag sitter och tittar på de helt själv så skrattar jag inte ens haha


Elvis Presley (jag) Yeeeah

 
Jessika, haha det ser ut som om hon har en moppehjälm på sig och kör 5 Km/h, och säer bruum brruuum hahah


Haha jessika, klockren haha. Det roliga var att när jag skulle ta bilden så "gnugga" hon sig under näsan, hon visste ju inte ens vad det var för bakgrund jag hade haha.


Jessika


Denna var KLOCKREN haha, jag skrattade i minst en kvart åt denna bilden, jag kunde knappt ta bilden, för varje gång jag satte kameran i huvudet på henne så började jag asgarva haha


Jag, asså kolla hur missbildad min kind ser ut haha


Haha mongobarn haha


<3

Just nu :

Hej hej,

Jag och Jessika dricker Varm oboy´ just nu :)


Jessika blandar dippa :) ( det var innan men ni får bilderna nu :) )


Jag blandar dippa (innan)


Chips, dippa och toblerone :) (innan)


Jessika dricker varm oboy´ :)


Dålig bild haha, vi ser ut som monster haha


MUUUUUUUMS

Jessika gästbloggar

Hej hej hallå :) Nu är det moster Jessika som tagit över kommandot. Nu är filmen slut, skitbra var den och vi sitter övermätta. Där rök nyårslöftet om ett nyttigare 2011. Eller det hade det gjort om man hade lovat något sådant. Vi har också tittat på massa nyårsbilder från just nyår, ett gott skratt det där. Jag är glad att det inte finns några sådana på mig. Nu ska Gisela bjuda på varm o'boy, eller kall o'boy, eller med sprutgrädde.. 


Jessika övernattar här :D

Hej hej

Jag och Jessika sitter och tittar på filmen vi hyrde, Dear John, just nu :). Och vi kom fram till att Jessika stannar här i natt och sover över. Det är läskigt att gå hem senare helt ensam ju. Hon ska jobba i morgon kl 12.00, så hon åker väl här ifrån vid 10, halv 11 typ haha.

SKulle bara berätta det :)

Strax titta på film

Sitter här hemma hos mig tillsammans med Jessika och min syster, tittar på film på tv 4 film, black jack heter den, en svensk film :). Vi ska strax sätta på filmen som vi hyrde, det blev Dear John. En liten kärleksfilm tror jag haha.

Vi har iaf precis ätit upp pizzan haha, så snart blir det chips med dippa :)

Hej svej leverpastej

Möta Jessika

Hej hopp

Nu ska jag ner och möta Jessika på hemmakväll där vi ska hyra film :), sen ska vi gå och köpa pizza, mohahahaha. (Mina nyårslöften börjar gälla fr o m 9/1 2011. :)

Hörs snart  med mer updatering :)

Dåliga foton


Facelook, dålig bild, kommer bilder snart från digitalkamera :)


Dålig bild på min outfit, klänning iaf

Igår kväll


Moi


Varm oboy´, myyyys

Hem till moffah

Hej

Nu ska jag hem till Morfar :)
Hörs när jag kommer hem igen :)

I morgon...

...ska jag hem till min morfar och fika :). Senare ska jag träffa min moster Jessika som ska komma hem till mig :) Vi ska hyra film och bara umgås :). Bara hon och jag. Hon jobbar i danmark och slutar kl 4 i morgom, så hon är förmodligen hemma i Malmö runt 6 tiden. Så då ska jag möta henne på hemmakväll där vi ska hyra film :D


Min nyårskväll

Hej hej

Dags att berätta om min nyårskväll:)

Det började ju med att vi åt middag här hemma hos mig, jag, min syster, Vladis och min bror :), vi åt baconlindad fläskfilé med vitlöks klyftpotatis (skit gott) och sourcream and onion bearneisås :) MUMS!!

Därefter gick vi ju hem till Motter Nonne där det vart fest, ostbricka och massor med dans, jag dansade hela kvällen haha. Vid 12-slaget gick vi ner och smällde raketer och jag fick min nyårskyss av min älskling <3. Sen vart det upp igen med mer dans. Mycket dricka och jag fick till sist värsta huvudvärken :(. Vi var hemma kl tjugo i 5 i morse :(

Bilder från igår kommer upp sen

F P F

HEj alla

Siter ch tittar på Fångarna på fortet, nätkatterna åkte ut så nu är det inte lika kul att se för alfapumorna är skit torra haha. Men Paow och Foki var ju duktiga, de fick ju varsin nyckel haha.

BTW sitter med en stor skål godis från hemmakväll tillsammans med Vvv och myser, ska göra varm oboy´ med sprutgrädde snart :). MYYYS!

Vvv Gästbloggar

Spreyy älskling spreyy.

1 Januari 2011

Hej på er

Jag har inte haft ork till at blogga idag, jag återkommer om min nyårsdag senare ikväll eller i morgon bitti.

Om en halvtimmer börjar fångarna på fortet. Det ska jag faktiskt se, måste se om bloggarna skämmer ut sig eller om de är duktiga haha.

Hej då


RSS 2.0