Jag mår inte bra

Hej

Jag mår inte bra, jag är fortfarande sjuk och det är skit jobbigt att ha hosta och vara förkyld och sitta vid skolbänken, därför funderar jag på att gå hem.

Kanske nästa lektion går jag hem ska försöka stanna ett tag till :)

Förresten idag är det studiebidrag wiiiiee :)

Hej så länge

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten....

God morgon!

Sitter i skolan nu, kom hit för en kvart sen ungefär. Idag har jag lämnat Leo på dagis. Jag drog han på pulka dit och det var faktiskt mysigt att gå i mörkret med pulka ute i snön. Jg börjar inte förrän 8.35, men det är ingen fara, för jag är inte ens trött :)

Igår skrev jag inget mer än i skolan för att internet hemma hos min kusin strular så det går inte att sätta på. :(.
Men jag kan ju berätta om min gårdag nu :)?
Ja jag följde med min kusin och handlade pepparkaksdeg o lite annat, sen åkte vi och hämtade Leo på dagis. Sen när vi kom hem så lagade vi mat :) Och efter det så bakade vi pepparkaka, jag och Leo:) Jag har fotat lite igår, men jag har ju glömt min usb-sladd, så bilder får ni se på torsdag om inte jag åker hem och hämtar min usb-sladd, för att jag har även glömt min laddare hemma :(. Iaf, efter att vi hade bakat, så julpyntade vi lite och det är en så härlig julstämning hemma hos de nu :), MYSIGT!!! Jag älskar Julen! Lyssnar på julmusik nu i hörlurarna, hihi. Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man haaaar när man är liten.... nananana. Jag längtar till julafton :(

Idag slutar jag vid 2-3, hoppas att vi får igång internet hemma hos min kusin idag. Men jag skriver iaf en gång till idag :)

Hej då! :)

MARDRÖM!! HAHA

Haha shiiit asså min dröm i natt var äcklig :( sjukt äcklig :(

Jag drömde om min klasskompis Sara Audi.
Hon hade varit på sjukhuset och felet med henne var att hon hade en halv meter hår på både rygg och bröst, precis som män fast EN HALV METER!! :O Sen när hon kom till skolan så var jag sjukt rädd för att komma i närheten av henne.

Och mer än så var det inte haha.

hej då !

Bussarna inställda?

Hej!

Kom nyss till skolan och vi har börjat nu. Och det är bara jag Maja och Sara Audi i skolan, haha, tre st :O. Tydligen ska bussarna ställas in idag?! :S och det är därför ingen kommer. Jag tror knappast att de kommer ställas in för så säger de varje år haha.

Idag är jag skit trött faktiskt och jag råkade somna om i morse, men jag hann ändå i tid till skolan. Wow nu kom en till person, nu är vi fyra haha.

Jag vill JULSHOPPA!!! Jag vill handla julklappar :( jag tycker att det är så mysigt.

Aja nu har jag lektion så vi hörs senare!

Hej då !

1a advent

Hej!

Sitter här i soffan och bara gäspar hela tiden, ja jag är väldigt trött men fattar egentligen inte varför jag sitter uppe fortfarande haha.

Igår så vart jag ju på Emils 18 års fest, det var väldigt trevligt och jag hade kul! Bilder kommer förhoppningsvis i morgon. Jaghade mina nya skor och min nya klänning på mig. Jag va hemma vid 3- halv 4.

Idag är det söndag, första advent faktiskt och vi har haft så mysigt idag här hemma allihopa. Jag och Älskling har lagat mat tillsammans, vi lagade fläskfilé med pommes, potatiskroketter, bearneissås och vitlöksbröd, som vi senare åt med familjen. Sen så gick jag och Älskling och lämnade post åt mamma :) Fick såna barn minnen då, inte för att jag gick och lämnade post åt mamma när jag var liten, men att gå där i snön och bära tunga grejer som jag bara klgar över och vill att älskling ska bära haha, det är typiskt mig tihii. Sen när vi kom hem igen så bakade vi lussebullar, mamma gjorde degen och vi "formade" de :). Mamma julpyntade också lite här hemma, med adventsljusstakar och tvättade fönsterna och massa såna grejer. Sen tittade vi på Ensam mamma söker, finalen och åt våra lussebullar :) Mys helt enkelt!

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är svintrött. Och imorgon ska jag passa Leo :) KAnske går ut i snön med honom?? :) får se om han vill och om jag orkar, jag är ju sjuk fortfarande :(

God natt!

Jag och älskling gjorde några egna lussebullar haha. G<3V = Sant :)


God kväll

Hej på er!

Har ni sett stormen här i Malmö just nu? Shit, det har hänt två olyckor utanför mig och man ser ju inte ens vägarna längre haha. Och jag som ska övningsköra sen, hoppas att det inte är lika mycket snö i Januari, för det är inte förrän då jag ska köra... det fanns inga lediga lektioner förrän då :/ Aja jag kan inte göra mer än att vänta. Jag ska iaf åka till Värmland den 25 decmber och ha en liten "minisemester" och då ska jag köra bil satan ta mig 24/7 haha.

Ikäll har vi tittat på Idol och Minnah är still kvar :) svengelska var de här ja. Haha. Men Minnah är faktiskt min favorit.

I morgon blir det fest, men fy satan vad kallt det är.

Nä nu ska jag och älsklng titta på Paradise hotell :)

Hej svej

Nya körlektioner

Hej gott folk!

Sitter i skolan just nu. Jga är fortfarande sjuk och det det blir bara värre och värre hela tiden. I morse fick jag till och med näsblod :( Buhuu.

Har jag berättat att vi i musikgruppen ska "uppträda" på skolavslutningen nu till jul. Vi ska alltså spela egna instrument och sjunga själva :)  Vi ska sjunga Last Christmas haha. Gud jag vill inte, och jag tänker absolut inte göra det om jag fortfarande är sjuk.

Idag är det fredag och efter skolan ska jag köpa nya körlektioner :) Jag har längtat faktiskt, men shit nu är det snö och hur fasiken ska jag köra nu? Det har jag ju aldrig gjort förr hahahaha. Sen ikväll blir det faktiskt bara mys hemma med att titta på idol och lite sånt, för jag är sjuk plus att det är mysigt att bara ligga och mysa framför tv:n :)

Sen i morgon är det ju lördag och då är det fest för Emil som fyller 18 år i en lokal, så i morgon blir det massa fest.

Vi får höras senare för nu har jag lunch!  Hej då!

Mina nya skor



Det ena paret :)




Det andra paret :)

Endast 149 kronor :)


Och en glad Gisela :)

Snön fortsätter falla

Hej alla glada där ute i snön :)
(eller alla kanske inte är ute i snön hihi)

Iaf igår så skrev jag inte mer än när jag var i skolan, men när jag hade kommit hem från skolan så åt jag mat sen gick jag hem till älsling, där vi tittade på tv och spelade det nya need for speed Play station 3, det var kul men jag var så dålig haha. Sen åt vi lite mat och skämtade med hans pappa och en massa annat.

Jag och Vladan tar studenten samma dag så vi kan inte se varandra när vi springer ut :(, men dock så ska vi ha vår studentfest tillsammans med våra familjer :) Längtar lite bara för det haha.

I alla fall, igår på bara två timmar så blev jag sjuk från ingenstans :(, antingen är det MajaBaja i min klass som har smittat mig eller så är det min syster eller min mamma, de har ju varit sjuka ett bra tag allihopa, nu kanske det är min tur? Men det är inte kul alls :(

Jag fick förresten praktikplats igår på ett hotell som jag har praktiserat på innan, Hotell Temperance heter det. Så nästa år i mars börjar jag praktisera där och jag hoppas så himla mycket på att jag kommer få jobb där efteråt!!! Håll tummarna till mig :)

Idag efetr skolan så åkte jag och Maja till Skopunkten där jag köpte mig två par festskor, Me Like ;). Ska visa bild på de strax :) Jag är faktiskt väldigt nöjd med de.

Hörs snart :)

Ussch så kallt brr

Hej allihopa.

Fy satan vad kallt det är ute brrrr. Jag promenera ju till skolan ,fast det tog bara 5 minuter haha. Jag har en tjock vinterjacka och mössa och vantar, fattas bara halsduk, men den glömde jag haha.

Sitter i skolan nu iaf och vi har lektion, men läraren springer bara runt för hon väntar på några gäster soms ka komma hit och ha föreläsning för oss i vår klass.

Åt frukost i morse men på något sätt känner jag mig hungrig nu :(

Funderar på om jag ska börja sola solarium??!! Jag vet inte, det kostar pengar och man ser bara huvudet på mig ändå haha. Får se, i så fall ska det bli något billigt solairum haha. I morgon får jag mina pengar så då ska jag till skopunkten och köpa mig några skor haha. :) Sen kanske jag tar och köper någon julklapp också, fast inte på skopunkten asså haha.

Jag kanske ska åka till Ullared den 4e December, hoppas hoppas hoppas! Då blir det till att köpa julklappar där haha. Ja jag är inte direkt rik, jag lever på mitt studiebidrag, därför får det bli några billiga julklappar hahahaha.

XOXO Gisela

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju roligt, HAHA!

God morgon!

För tillfälligt sitter jag och äter frukost och tittar på tv, Jim´s värld. Jag börjar inte förrän kl 9 idag och jag har redan gjort mig i ordning, så vad ska man göra? haha.


Ser ni all snö :D

Igår kväll börjad det snöa ute och det har faktiskt lagt sig. Sen hur länge det kommer ligga kvar är det ingen som vet ju. I morgon ska jag nog köpa nya körlektioner, och shit hur ska jag klara av att köra bil i snö, det har jag ju aldrig testat förr haha. Hoppas att snön försvinner :P

Vi får höras i skolan senare! Hej så länge!

Mosters blogg

Har sutit och läst alla Jessikas inlägg på hennes blogg. Hon startade den denna månaden så den är inte så gammal. Hon berättade för mig att hon blev inspirerad utav min blogg hihi. Söt hon är.
Jag tycker ni ska klicka in er på hennes blogg för hon skriver så bra!
Här är en länk: Jessika


Julklappar

Jag måste börja köpa julklappar!!!

De jag ska köpa julklappar till är : Mamma, Storebror, Lillebror, Storasyster, Lillasyster, Pappa & Mia, Kusin Veronica, Motter Nonne, Moster Jessika, Morfar, Mormor, Leo, Farmor, Faster Stina O hennes man Leif, Älskling, Älsklings pappa, Kusin Roland och hans kille Danne, Kusin André, Kusin Anja och Elin, o ja det var väl alla.

Sen är frågan vad man ska köpa till de ?? !!! :S

Hjääälp


Festskooor

Hej!

Sitter och gör absolut ingenting, surfar runt på nätet och tittar på I form med Anna Anka haha. Jag ska snart hoppa in i duschen men ska bara vänta tills Leo somnar, han la sig för en halvtimme sen men han har fortfarande inte somnat hihi. Vi åt glass tidigare idag, iiih :(  Skit samma haha.

Idag efter skolan så gick jag hem till min Kusin då sen ringde hon ner mig så vi körde oh handlade mat, sen åkte vi och hämta Leo på dagis sen åkte vi till ekohallen, och då gick jag in på skopunkten och där hittade jag två par fina festskor som jag vill ha, så jag åker nog dit på torsdag tror jag :) Det är ju fest på lördag, för då fyller min kusin Emil år, han blir 18 och det blir lokalfest och jag tycker inte jag har några snygga festskor som jag kan ha nu när det är vinter så vill jag ju köpa nya haha. Sen fyller min bror också år sen är det jul och nyår och en massa annat.

Nu har jag inget annat att skriva om, jag är så tråkig haha. Men jag upptäckte att min moster har en ny blogg så jag ska in där och kika lite på den haha.

Hej då!

Festskooor

Hej!

Sitter och gör absolut ingenting, surfar runt på nätet och tittar på I form med Anna Anka haha. Jag ska snart hoppa in i duschen men ska bara vänta tills Leo somnar, han la sig för en halvtimme sen men han har fortfarande inte somnat hihi. Vi åt glass tidigare idag, iiih :(  Skit samma haha.

Idag efter skolan så gick jag hem till min Kusin då sen ringde hon ner mig så vi körde oh handlade mat, sen åkte vi och hämta Leo på dagis sen åkte vi till ekohallen, och då gick jag in på skopunkten och där hittade jag två par fina festskor som jag vill ha, så jag åker nog dit på torsdag tror jag :) Det är ju fest på lördag, för då fyller min kusin Emil år, han blir 18 och det blir lokalfest och jag tycker inte jag har några snygga festskor som jag kan ha nu när det är vinter så vill jag ju köpa nya haha. Sen fyller min bror också år sen är det jul och nyår och en massa annat.

Nu har jag inget annat att skriva om, jag är så tråkig haha. Men jag upptäckte att min moster har en ny blogg så jag ska in där och kika lite på den haha.

Hej då!

Hej hopp

Hejsan!

Sitter i skolan just nu, men jag tror att vi har rast, jag vet inte riktigt för att alla sitter kvar :S Haha.

Iaf idag är det tisdag och jag ska passa Leo idag igen :). Han tappade en tand igår förresten och nu har nog tandfen vart där och bytat ut tanden mot en slant haha. Kommer ihåg när jag var liten, att jag alltid trodde på det. Tillsist så gömde jag den på ett annat ställe och då kom aldrig tandfen, så jag slutade upp med det där. haha.

Nä nu har jag rast och nu ska jag ut o röka.

Hej då så länge!

Drömmen jag hade i natt....

Ja som ni alla vet så är ju Desiree Nilsson en känd bloggare, och jag tycker faktiskt om hennes blogg, den är sjukt grym. Hon har förändrats väldigt mycket, och det tycker jag är positivt.

I alla fall enjoy my dream!

I natt drömde jag då att Dessie hade en tävling på sin blogg, och priset var att få ha en heldag tillsammans med henne. Och jag vann den tävlingen :S. Hahahaha. Så ja jag åkte till Stockholm då och mötte upp henne på stationen där i Stockholm och sen åkte vi hem till hennes pojkvän. Hennes pojkvän var dessutom Darin, han hade klippt sig och slingat sitt hår oranget hahaha. Iaf vi var hemma hos de hela dagen, och sen på kvällen så gick vi ut och åt på en flotig restaurang (som de alltid gör) hahaha. Sen efter middagen så åkte vi tillbaka hem till Darin och kollade på Desperate Housewifes (som hon alltid gör) HAHHAAH, och sen somnade jag. Sen när jag vaknar upp på morgonen så hade Dessie precis kommit hem, helt förstörd med smink över hela huvudet och helt påverkad utav alkohol var hon också haha. DÅ frågade jag varför inte jag fick följa med, men hon ville inte påverka sina läsare med alkohol hahahaha. Sen åt vi frukost sen var typ drömmen slut, jag åkte hem med tåget, och när jag var på tåget så vaknade jag ur min dröm hahahaha.

Det är inte lätt det här haha.

Passa Leo:)

Tejnixen

Siter hos min kusin, passar ju Leo :) Det märks att han saknat mig för han sitter bara och gosar med mig haha. Han äär go´ han ! Innan min ksin drog till jobb så höll vi på med hennes gardiner, asså hon och gardiner haha. Hon har ett ilandsproblem... hon vet inte vilka julgardiner hon ska ha haha. Hon fick upp en gardin för att se hur det såg ut så nu är det liksom två olika gardiner på ett och samma fönster för att hon inte hann mer, hon har ju åkt till jobb nu. Funderar på om jag ska fixa resten till henne, men jag vet inte vilka utav de som ska vara uppe. Äh jag får hälpa henne i morgon om hon behöver hjälp haha.

Till middag åt vi spagetti och köttfärssås, jag tycker inte om det egentligen men min kusin gör världens godaste mat så det var fantastiskt gott haha.

Jag har så fruktabsvärt ont i magen.. :( varför vet jag inte, kanske hungrig? eller nej det kan jag inte vara för jag blev sjukligt mätt när jag åt mat innan. Åh nu känner jag för att gå ut och springa!

Jag ska passa Leo i morgon också och då kanske  Julia kommer också, de andra gångerna hon ska ha vart här så har det blivit försent, det är därför hon inte har varit här än. Men hon kommer nog i morgon. Hoppas :) Så kan vi hitta på något med Leo :)

Förresten jag drömde i natt och i o med att jag har en egen kategori om drömmar så gör jag ett nytt inlägg alldeles strax och berättar om min dröm jag hade i natt, den var så sjuk att det inte är sant asså!!!

Hej så länge!


Måndag 22-11-10

Så nu är jag tillbaka!

Jag är på topp i dag :), det känns så bra och jag vet inte om jag bara ska äta grönsaker knäckebröd gröt och såna grejer eller om jag ska äta vanlig mat..? Jag tänker inte bli som Kissie och bara snacka om bantning i varje inlägg haha.

Idag ska jag i alla fall passa Leo :) Det var ett tag sen jag passa honom nu så det ska bli mys. Jag är tom i huvudet nu haha, har inget annat att berätta.

Hej så länge!


Flätorna jag hade i håret


Gröten...


När jag tagit ur flätorna


Promenaden till skolan

Back to life back back to life... nananana

Hej!

Sitter i skolan just nu och jag har börjat min dag skit bra! Vaknade upp med flätor i håret så nu är det vågigt. Sen så åt jag havregrynsgröt till frukost (blää), jag tycker inte om det men det är sååå nyttigt. Sen så promenerade jag ju till skolan. Det känns så skönt att ha startat ett nytt liv, hoppas bara att det håller nu!

Nu har vi rast så vi hörs snart igen med bilder och ännu fler inlägg.

Peace!

Söndag

Hej hopp!

Ja idag är det söndag, fast dagen är ju snart slut, men idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag har bara varit hemma och sen vart jag ute och gick en promenad tillsammans med älskling i ca 2 timmar, men nu har han åkt hem.

Igår när vi var hemma hos älskling och spelade det där kortspelet tillsammans med Zoka och Kamil så förlorade jag :(. Kamil vann. Kamil tog även med sig sin flickvän Johanna :) Det var faktiskt skit kul. Och efter spelet så tittade vi på heartbreak hotel, allihopa. Och så mycket vi skrattade asså haha.

I alla fall. Varför jag och älskling gick ut på en promenad tidigare idag är för att det är så tråkigt att bara sitta inomhus hela tiden haha. Och för att jag vill gå ner i vikt. På två år har jag gått upp 13 kg och de 13 kilona ska jag gå ner nu. Så idag började jag med min "viktminskning", jag ska alltså promenera till skolan i morgon, och alla andra dagar! Vissa dagar kanske jag tar bussen hem, men när jag ska till skolan så ska jag promenera. Hur kallt det än är *stolt* (om jag nu lyckas). Sen ska jag heller inte äta något godis eller någon onyttig mat, jag ska bara äta hemmalagad mat och på fredagar och lördagar så får jag äta nått litet gottis haha. Det är ju så att jag är beroende utav olika sötheter, och därför måste jag minska på det.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen så återkommer jag hit  för ett inlägg till :)

Hej så länge!

Studenten?

I natt så drömde jag om att jag skulle ta studenten.

Det gick till så här:

Den 10 juni 2011 vaknar jag upp och ddagen är äntligen inträffad. Min klänning hade jag glömt hemma hos min fasters man så jag fick åka dit. När jag väl kommer fram så har min faster gått bort... :( Så det var bara min fasters man och deras son kvar. Klockan började ticka och så hade jag missat champagne frukosten. Tiden gick och vi hittade inte min klänning, men jag tyckte att det var okej för att jag skulle inte springa ut förrän kl 17.19 (?!). I alla fall, sen kom min pappas fru hem till Leif(faters man), helt packad och rutten hahaha så sa hon att jag kunde få åka i en husvagn om jag ville.

Ja nåt sånt haha, sen vaknade jag upp. Detta är inte i detalj, men det var nåt sånt haha.

Och det som var så läskigt är att jag tar studenten den 10 juni 2011 :) det är ändå snart hiii :D

NY kategori - Drömmar!

Ska lägga till en ny kategori ny, drömmar, där jag kommer skriva inlägg om mina drömmar jag drömmer! :) Enjoy

Svar på tal

Sofia: AAAAAW GUMMAN SÅ SÖT <3 Love you !!! När ses vi ey? HAHA

Hej gumman, hihi, men din blogg är den bästa bloggen ever asså. Ja eller hur när ska vi ses?? :( Vi får hitta någon dag ju! Vi är aldrig ute längre, allihopa som förr :(

Ps. I love you 2!!!

Bara för det får du en länk till hihi, tjecka in Sveriges bästa blogg (enligt mig) här: Suuuufffiii


Monopol

Hej!

Igår skrev jag ingenting, av anledningen att datorerna var upptagna och jag var med älskling. När han kom till mig igår så gick vi ner och köpte pizza, oh det var så gott och för ANDRA gången i hela mitt liv åt jag upp en hel pizza haha. Sen vart det ju idol, men jag såg aldrig vem som åkte ut för att jag och älskling började spela monopol haha. Det var roligt till en början men så klart förlorade jag, för att jag gav bort mina gator för att jag inte orkade spela mer hahaha.

Idag är det i alla fall lördag och idag ska vi hem till Vladan där vi ska spela ett serbiskt kortspel som heter Remi, det tar flera timmar och vi ska spela om pengar. Vi ska spela med Vladans bror Zoka och Zokas kompis Kamil :)

Just nu har jag ingenting att göra, alla ligger och sover :S? Och mamma och Geisha är inte hemma, de har varit borta ett tag nu.

Förresten ingen har ställt några frågor. Antingen så vet ni väl allt eller så vill ni inte veta något :)
Hörs senare!


Häftigt att tärningarna fastna i luften på bild :)


Monpoool


Tyckte att det började bli tråkigt.....


Började förlora mina pengar.. buhuuu


Mina ögon slocknar :(

Hej hej !

JAg har nu suttit i 2 och en halvtimme med det jävla arbetet i naturkunskap och jag har inte ens kommit halvvägs, fattar ni hur jävla svårt det här är. Förlåt för svordomarna men jag är så trött på att det alltid ska vara så svårt med läxorna vi får :(

JAg orkar verkligen inte jobba mer med min läxa nu asså. Så jag ska ta och plugga lite till mitt prov i stället som jag har i morgon. Jag ska alltså ha prov i religion i kristendomen.

Nej nu får jag nog ta och plugga lite tll provet, sen sova. Annars kommer jag aldrig kunna vakna :(

God natt :)

Energikällor o grejer, fattar ingenting :(

Hej hej!

Sitter just nu och håller på med ett arbete som ska vara inlämnat i morgon. Och detta arbetet är det svåraste jag har gjort, har suttit i en timme med de redan och jag är inte ens färdig med den första energikällan, det finns 11 st jag ska arbeta inom.... Detta kommer ta hela natten.!

Jag får ta och göra min läxa nu, sen får jag blogga senare :)

Hej då så länge

Bara så


Dagens facelook


Dagens andra outfit, jag bytade från jeans till mjukis, t-shirten fick man ifrån dagens arbete på baltiska. Man skulle ha de på sig där. På t-shirten står det "Jag bor i Malmö!". Jag ska byta tröja nu :)

Nu ska jag till Vladan :)


Utnyttjade till max

Hej!

Nu är jag hemkommen från baltiska hallen där jag har varit värdinna tillsammans med några i min klass. Det är alltid lika kul. Jag har varit det tre gånger nu. Första gången fick vi 500 kronor plus en massa mat godis och läsk osv. Andra gången fick vi bara mat godis osv. Och idag.... ja vi fick ju mat och kakor och läsk o så, sen fick vi en gåva också (en summa pengar) som vår lärare tog :S? Eftersom hon inte sa hur mycket pengar vi fick så tror jag att det är en stor summa pengar, för hon sa att vi skulle hitta på något med hela klassen. Men varför ska vi dela med oss utav våra egna pengar som vi har jobbat ihop till hela skolan??!! Man kan säga att det är vår lön ju, men det har vi också sagt till vår lärare, så hon skulle prata med en annan lärare och sen tala om hur mycket pengar vi fick och vad vi ska göra med pengar, om det ska gå till skolan eller till oss som har jobbat ihop de. FÅr vi inga pengar i handen så tycker jag att de har utnyttjat oss rejält.....!!!! Aja vi får se vad som händer.

Nu börjar det också bli mörkt, och kl är bara kvart över 4 :(, jag ska i alla fall sätta mig på bussen hem till min älskling, för det är för kallt att gå tycker jag haha. Så vi hörs väl ikväll när jag kommer hem :)

Glöm inte frågestunden!

Hej då!

God morgon!

Hej

Vaknade nyss. Ska göra mig i ordning nu, jag ska ju vara värdinna i dag på baltisk hallen. Kul :) Jag kan i alla fall inte kunna blogga förräns jag kommer hem idag. Passa på att ställa frågor nu på frågestunden i inlägget nedan här!!!

Hej då!

Frågestund

Hej igen.

Jag tycker att vi kör en frågestund! Ni får fråga vad som helst, men det är upp till mig vilka jag vill svara på. :)
Hoppas att ni nu tar och ställer massa frågor, gör ni inte det så blir det inte så många frågestunder här i min blogg tihi. Ni får på er till fredag och då svarar jag på era frågor.

Klara, färdiga GÅ!


Just nu:

Jag just nu:


Mitt nya rum


Före

Efter


Före

Efter


Före

Efter


Före

Efter

Så ja det är mitt nya rum. Självklart ska ju inte den där extra sängen stå kvar där. sen ska heller inte tvättkorgen vara där och inte de där två lådorna som står brevid tvättkorgen. Sen ska vi sätta dit fler speglar och en stor tavla ovanför min säng :) annars är allt annat färdigt :) Jag är faktiskt nöjd nu!

Chiao!

Tack Julisen

Hej hej tillbaka nu igen!

Åhh tack så himla mycket Julia! Jag tycker min blogg är superduper fin och jag hade aldrig kunnat göra det bättre. Jag är jättenöjd.!

Och vilket sött inlägg du gjorde tihi. Ja jag kommer också ihåg första gången vi träffades, allt var så perfekt då, både i skolan och utanför. Nu mest utanför, okej det är något som krockar i skolan, men ibland har vi ju våra dagar det bara är du och jag, och jag saknar det lite. Men jaja. haha.

Oo jag är så glad för min blogg nu, med designen och allt, tack än en gång Julia!

Från det ena till det andra, jag har ju städat och möblerat hela kvällen, från halv 7 till kl halv 10 och jag fick så mycket gjort. Är faktiskt rätt nöjd, men allt är inte färdigt än så klart. Ska fixas fler speglar och en jätte stor tavla ovanför min säng. Jag kan visa före- och efterbilder i nästa inlägg om ni vill?!

Hej så länge!


Tillbaka

Hej hej

Nu är jag tillbaka, men jag måste snabbt in i duschen, har ju städat hela kvällen.
Jag kommer tillbaka snart

Hej så länge

Brb

ska bara springa ner snabbt med mamma och köpa cigg. BRB

21:00171110

Hejsan alla missar (:

Har försökt fixa Giselas blogg och Voi'la. Dock är det mycket kvar  som ska ändras
men eftersom min data är så seg så fixar jag det imorgon i skolan till dig Gis.

Gisela var den första vännen jag fick i skolan, den första jag snackade med..
jag kommer ihåg det som igår. Vi var så små haha
-emmh går du i min klass?
-Mhm
-känner du någon här?
-njaa.
-Ja men braaaaaa, då kan vi börja hänga =D

så det hela började. Vi älskar varandra utanför skolan men kan störa oss på varandra
i skolan. It's complicated i know.Det var mer innan. Nu ska jag sluta svammla måste städa.
TAKE A NOTE! höhö. pussas!

ps. du har roliga fester ahahhahahhahahahha ds.


xoxo Julieee


Andra bloggare

Hej!

Bloggar jag följer dagligen:

Lillasuf.blogg.se
Denna tjej är en nära vän till mig. Vi träffades för ca 2 år sedan och jag följer hennes blogg dagligen. Ibland skriver hon inte, precis som hon, men hennes blogg är så fantastiskt intressant och hon skriver så hemlighetsfullt så man bara vill in igen och se om hon någon gång avslöjar sina hemligheter. Sen älskar jag hennes sätt att skriva. Jag skulle vilja bli så intressant som henne. Jag är ju knappast det... Haha. Jag ger henne 5 stjärnor utav 5 möjliga!


Desireenilsson.se
Först följde jag inga bloggar alls, för ca två år sen då när jag själv började. Men efter en stund så la jag märke till att vi i Sverige faktiskt har kända bloggare. Så jag började läsa Dessies och Kissies först. Sen la jag märke till Paow också. Iaf jag började följa Dessies blogg för att hon var så sjukt omogen och värre fjortis hade jag aldrig hört talas om tidigare, så det var ju bara roligt att läsa den. Men nu på senaste tid tycker jag att hon har förbättrats. Hon är fortfarande mogen men använder liksom inte 20 kg brunkräm längre och festar inte ihjäl sig och så. Sen håller hon ju på med sin sångkarriär och efterom jag älskar att sjunga och själv skulle vilja bli artist så tycker jag det är intressant att läsa om! 4 stjärnor utav 5 möjliga ger jag henne.


Kissies.se
Kissie, sveriges största bloggerska. Ja i mina ögon är hon ingenting, på grund utav att hon tror det själv. Okej hon har kanske mycket pengar och kan köpa det hon vill och göra vad hon vill utan att behöva spara pengar i en evighet för att kanske göra en skönhetsoperation eller något. Varför jag följer hennes blogg är just på grund utav detta. Det är inte många som har så mycket pengar till att kunna göra exakt vad de vill. Kissie är nog inte som någon annan 19 åring i Sverige. Jag tycker inte om Kissie alls, men jag har följt hennes blogg sen snart 2 år tillbaka, därför är det svårt att sluta läsa hennes blogg haha. 3 stjärnor utav 5 möjliga.


Paow.se
Paow, ja vad ska man säga om henne? Inte mycket egentligen. Jag bara följer den haha. Men nu den senaste månaden hände ju bloggvärldens skandal. Hon vart ju otrogen mot Hugo och till och med nekade allt från en början men blev påkommen utav Jockiboi. Nu har hon börjat umgås med Hugo igen, men är de tillsammans igen eller? 2½ stjärnor utav 5 möjliga.

Jag just nu:

Dagens "facelook"



Update: Nu lyssnar vi på julmusik...?

Kategorier

Hej!

Jag har tre nya kategorier:

-Frågor och svar
Där kommer jag lägga in: Svar på tal, frågestunder osv.

-Gästbloggar
Alla inlägg som jag själv inte har skrivit hamnar i denna kategori.

-Massa bilder
Här kommer jag lägga in bara bilder och inlägg där det finns bildbomb!

Kategorierna hittar ni i mitt högra fält.

Bara det jag ville säga :D Hej då!


Puuufff

Hej hopp!

Kom nyss hem, har skrivit nationella prov idag i Svenska B och det gick väl rätt bra. Jag skrev om slang och svordomar. Det var faktiskt svårt, men jag är nöjd med ett Godkänt i alla fall. Det är bara bra om jag får högre betyg haha. Jag längtar bara tills jag får se mitt resultat. Det började 09.00 och så hade man på sig till kl 14.00 att vara klar. Men jag blev färdig redan 11.30, men jag stannade kvar i skolan och arbetade med mitt projektarbete. Om ni vill veta lite om mitt projektarbete så kan jag säga er att det är jag, Maja och Nina i min grupp och först skulle vi starta ett eget företag för rörelsehindrade. Men det var skit svårt, vi kom aldrig igång på riktigt liksom. Vi hade bara gått ut och besökt banker och Almi (dit man går om man vill starta företag), och vi hade bara börjat kolla igenom all material vi fick.
Nu har vi ju bytat projektarbete, vi jobbar nu mera med ett eget företag inom turismen. Det är liksom en turistbyrå där folk kommer och bokar in guidningar som vi gör för alla målgrupper (vilken ålder som helst). Det är skit kul och vi har gjort ett startkapital och hittat lokal med kontor och gjort budget och en planering och allt så vi är snart färdiga, duktiga va? :) Kanske ointressant att veta men skit samma haha.

Sitter iaf hemma just nu och gör inte speciellt mycket, sitter bara här i soffan och surfar runt lite på nätet, min syster sitter i andra soffan med sin dator också lyssnar vi på gamla disney låtar, oh nu spelas Lejonkungen. den bästa helt klart!

Vet inte mer vad jag ska skriva haha.

Chiao!

Svar på tal

Moster: Jag älskar er <3 ni är för himla söta tillsammans! Förresten vad önskar du dig i julklapp?

Svar:
Jag älskar dig med moster Nonne, det vet du! Och tack så jätte mycket <3. Vad jag önskar mig? Hmm, inget speciellt, har ju nästan allt. Men pengar till mitt körkort eller pengar till en resa, ooh jag som är så sugen på att resa, ska ju börja spara pengar till en resa ju. Eller typ presentkort haha. Jag har ingen aning du, det är tanken som räknas, eller hur? :)

Xoxo Gisela


Disaster date

Hej hej !

Har knappt gjort något idag, jag har varit i skolan och sen åkt hem och handlat och tvättat och lite sånt. Nu på kvällen så har jag faktiskt plockat och sorterat lite i mitt rum, hängt upp nya foton i mitt rum och även packat in julklappar :) Sån tär skit roligt och jag har redan köpt tre st. Funderar faktiskt på att kolla om jag hittar någon julklapp i morgon, om jag blir färdig med nationella snabbt :) Sitter just nu och tittar på Disaster date och gud så rligt det är, alltså ibland är det överdrivet, men det som visas nu är skit kul haha.


En ny fotoram som jag hängt upp i mitt rum idag. :)


Denna fotoramen har varit upphängd innan, men jag har satt in nya foton :)


Denna är gammal, tänkte bara visa er alla mina foton som jag har upphängda i mitt rum :)


Också gamla


Också gamla :)


Också gamla, dessa hänger på en vägg under tre rosor. Det är bilder från balen och rosorna är under speciella tider tillsammans med älskling <3

Det var allt haha, snart ska jag ta och lägga mig för jag börjar kl 09.00 i morgon bitti.

God natt!

Bilder från förra tisdagen, bättre sent än aldrig?

Bilder från i tisdags då jag passade Leo. Maja kom också dit och höll oss sällskap :)


Leo och Maja


Igen, bakade ju kärleksmums.


Leo blev kär i Maja haha


Jag och Maja dansade till 80:tals musik haha,


Maja


Fråga inte haha


Bosta tänderna hahahaha

Just nu:

Just nu:

Bilden är tagen med mobilen, jag har en digitalkamera, men jag har ingen USB-sladd till den, för att den försvann hos en viss tjej för nåt år sen. Och ja, jag ser min finne. Jgg skäms inte över mina finnar  i heller :D 

I alla fall, sitter här hemma hos mig och gör absolut ingenting förutom att surfa runt på nätet och tittar på tv, jag ska bara ta det lugnt idag. Ska inte träffa Vladan i heller.
Min tvätt är färdig om ca 5 minuter. Och snart kommer också bilder från förra tisdagen in, så kika in igen om en stund.

Hej då!

Hemma igen

Hej!

Nu är jag tillbaka, jag har nu handlat lite till nationella provet i morgon, men jag ska köpa en baguette i morgon i kisoken utanför skolan.

Jag handlade rätt snabbt och ändå sen jag kom tillbaka har jag hunnit tömma tvättmaskinen och hängt upp kläderna och fyllt den och ätit mat, så nu är jag mätt faktiskt.


Detta är vad jag har handlat än så länge: Vimto läsk, Risifrutti Manna frutti x2, Kex cholklad, Marabou kex, yoggi strawberry/lime och X-ray. ONÖDIGT, jag vet haha.

Hörs snart igen!

Handla inför NP

Hej hej .

Nu ska jag springa ner till affären och handla något inför Nationella prov i morgon, som sagt, får ingen lunch i skolan i morgon.

Hej då så länge !♥

Zlatan Ibrahimovic

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering igår men efter skolan igår så åkte jag hem till Vladan och sen åkte vi hem till min faster där vi blev bjudna på mat. Det blev tacos, och sen förra måndagen har jag ätit det 5 gånger asså haha. Sen efter vi hade ätit så kollade vi på fotbollsgalan ju, och självklart tog Zlatan hem guldbollen i år igen, han har nu 5 goldbollar! Zlatan är rena rama fotbollskungen! Efter galan var slut så promenaerade vi hem, jag, Vladan, Moster Yvonne och min bror.

Och idag är det ju bajram och jag är ju svensk så jag firar inte det. När jag kom till skolan idag så var det bara jag och Nina i skolan haha, lyckat, alla andra kristna hade sjukat sig för att slippa gå till skolan haha. Men vi fick ändå mycket gjort, vi har till och med börjat på ett nytt projekt arbete.

Nu hart jag precis kommit hem från skolan typ, och jag är svintrött idag. Shit asså i morgon har jag nationella i Svenska B, från kl 09.00 till 14.00. Men man får ju gå så fort man är klar. Fast vi får ju inte ens någon lunch i skolan i morgon så vi får ju ta med oss eget, typ godis, nån baguette eller vad som helst. Så det måste jag också springa ner och köpa idag. Sen på torsdag så ska några i min klass vara värdinnor på baltiska hallen för skolledare, kul :). 

Bilder sen förra tisdagen kommer upp alldeles strax också, bättre sent än aldrig ju, eller hur?

Hej då! 

Älskling och Jag

Min hjärna går i 120

Hej!

Förlåt för att jag inte uppdaterade alls igår, men det har hänt så mycket hela helgen och jag orkar inte mer och jag vet inte vart jag ska ta vägen... Mitt liv går typ i spillo nu, men det är inget jag tänker ta upp här i bloggen, det vill jag hålla utanför. Jag är iaf tacksam för att jag har vissa <3.

I alla fall, igår så vaknade jag och älskling upp hemma hos min kusin ensamma. Leo och Veronica hade åkt på simskola och sedan hem till moster. Så jag och Vladan tog på oss och gick ner till Märkes Outlet för att se om vi kunde hitta converse kläder i t-shirt, hood-tröja och mjukisbyxor, men vi hittade inget :(. Finns bara till barn tror jag, för att Leo har iaf de kläderna och de är köpta på Märkes Outlet ju. Sen så åt vi tacos till middag (igen) haha, och sen vart det efterrätt (gräddglass med frusna hallon). Sen tog vi det bara lugnt och tittade bara tv, sen åkte jag hem till mig och älskling hem till sig.

Jag mår väldigt dåligt nu, men jag hoppas att allt blir bättre med tiden.

Hej då!

Big Mommas House

Hej!

Har varit i stugan idag, det var faktiskt fint där, fast det är mycket som ska fixas till. Jättestor trädgård och fyra olika stugor som bara var deras på en o samma tomt. Tänk till sommaren så mysigt det kommer att vara där, fira midsommar och sånt. De ska även sätta upp en stor pool där.

Till middag idag åt vi fläskfilé, ris och bearneisås, gott :) Just nu sitter vi och tittar på tv och äter massa gott. Det är Big Mommas house på tv haha.

Aja kommer inte på något mer. Så vi får höras mer sen.

Hej då! 

Ta hit sommaren,nu!

Jag längtar så mycket efter sommaren, ni förstår jag tycker inte om vintern alls. Jag ska börja spara pengar så att jag kan åka utomlands till sommaren som kommer, Sveriges sommar är ju inte den varmaste som finns.
Nej, jag vill åka till typ Egypten eller typ Tunisien eller något skit varmt land där färgen på kroppen stannar kvar resten utav året sen. Jag vill absolut inte åka till Spanien för där har jag varit 3 gånger nu.
Till sommaren vill jag vara bortrest i två veckor.
Sist jag var utomlands var år 2009, tillsammans med Vladan i endast en vecka, eller 9 dagar, men tiden gick så fort då. Därför känner jag att jag vill vara bortrest i 2 veckor nästa sommar. Så nu ska det börja sparas.!


Förra sommaren när jag och älskling var i Spanien.


Nu i somras, jag var inte utomlands, men jag fick faktiskt färg här i Sverige :)


Sommaren 2008, då var jag även smal, jämfört med nu.
Man ser ju mitt skelett. Vill bli smal igen, nu nu nu!

Lördag

God morgon!

Vaknade upp för en stund sedan och har precis ätit frukost med Leo, Vladan sover fortfarande, han älskar att sova. Haha.

Härligt väder det är idag faktiskt, solen skiner, men snön har inte kommit än, skönt det! Idag är det ju lördag och vi kanske hittar på något tillsammans med Leo, kanske går och bowlar eller något, det var ett tag sedan jag bowlade, i september eler oktober nogon gång. Vi ska nog åka ut i stugan som min faster och hennes man har köpt (har fortfarande inte sett den).

Igår så var min uppdatering inte den bästa, men min älskling kom ju hit och jag har ju inte träffat honom på ett tag så det blev rätt mycket mys med och titta på tv och sånt :)

Min dag igår såg ut så här: Kom hem till min kusin från skolan, sedan vart det till att hämta Leo på dagis, sen åkte vi och hämtade Vladan. Sen så gick vi in om på Hemmakväll och hyrde filmer. Sen när vi kom hem så laga vi tacos och gud som jag älskar tacos, det är ju så gott!?, Sen efter det så tittade vi mest på tv bara och mös och proppa i oss en massa chips och godis och efterrätt.

Som sagt idag få vi se vad som händer, men jag lovar att uppdatera mer idag, :)

Hej då!

I somras när vi var och bowla med några kompisar. Vann även 2 st presentkort, det gick ut på att man skulle få en strike när den röda käglan vart i mitten längst fram och det fick jag två gånger :) Så någon vecka efter det så gick vi och bowlade igen :)


Någon vecka efter att jag hade vunnit presentkort åkte vi dit igen och bowlade :)


Och även den gången vann jag ett presentkort, men bara ett den gången haha. När vi använde detta presentkort så vann Hampus ett presentkort, vi vann rätt mycket i somras haha.


Skolan nästa

God morgon!

Ska börja göra mig i ordning nu sen drar jag till skolan. Skönt att det äntligen är fredag, fast bara för det så är det inget speciellt jag ska göra. Jag ska i alla fall träffa min älskling som jag har saknat så mycket <3
Skulle egentligen haft prov idag, men det är flyttat till nästa fredag. idag är det mest tråkiga lektioner förutom musik som vi har sista lektionen, det är ändå bra en fredags eftermiddag när man sen är ledig hela helgen, jag älskar musik!

Nej nu får jag nog lägga på ett litet kol. Jag börjar kl 10.00 idag. Vi hörs antingen i skolan eller när jag kommer hem.

Hej då!

Måste börja banta... på ett bra sätt.

Hej!

Har precis lagt Leo, läste en bok för honom, Askungen hihi. Det var helt svåra och konstiga ord i den där boken haha. Ändå sjukt iom att det är en barnbok. Och en annan sak, tänk när vi var mindre, typ jag, jag är 18 år nu, men tänk när jag var mindre i ca 3-5 års åldern så kunde jag inte ett enda fult ord. Fula ord för mig i den åldern var typ bajstolle eller något, och i dagens samhälle kan alla småbarn vilka ord som helst nästan.
Allt är faktiskt tv:ns, radions och omgivningens fel. Om vi tar ett exempel nu, alla vet ju vem "turkmannen" är eller vad han kallas för, han som "ska försöka hitta lasermannen", han har ju blivit så känd att han finns med i radio och de har gjort låt om honom, och en massa grejer.
Här om dan så satt vi i bilen på väg till skolan och dagis, vi hade radion på och tror ni inte att de gjort en låt om han då? Sjunger typ klippa hans toungh och sånt. Hela dagen sen gick Leo runt och sa typ: ska klippa hans toungh, klippa hans öra, polisen ska inte ta han, jag ska ta han osv, och grejen är att han fattar var det innebär också, hade det varit jag för 14 år sen hade jag inte fattat någonting, haha. Vem sänder sånt på morgonen eller mitt på dagen när alla barn tittar på tv eller lyssnar på radio typ haha. Jag har inget emot "Turkmannen" jag tycker bara att han är rolig, men det är inte bra för småbarn som springer runt och svär o så. haha. Jag vill faktiskt höra hela låten för det hann jag aldrig. tihi.

Från en sak till en annan, jag sitter just nu och gör absolut ingenting, tittar på robinson typ. Jag är så sugen på något hela tiden fast jag är mätt. Finns massa kakor och godis här hemma hos kusinen min, men det är inte bra för mig, jag bara lägger på mig en massa kilon då haha. Måste börja banta.

Jag saknar min älskling så mycket :( har inte träffat honom på hela veckan :(. Men vi ska träffas i morgon:) skönt det.

Jag ska iaf ut och ta ett bloss nu sen ska jag duscha sen ska jag nog gå och lägga mig. BTW jag hittar inte mobilsladden så det kommer inte in bilder från förrgår förräns på typ måndag.

Jag har bloggtorka typ, vet inte vad jag ska skriva om :( haha, gee miiig tiiips snälla :(

Säger god natt redan nu, God natt!

Snön kommer till helgen!

Hej

Sitter i soffan hos min kusin just nu, slutade tidigt idag och tog en powernap när jag kom hit. Sitter och frysa som bara den, det är ju svinkallt ute. Det sägsa att snön kommer till helgen. Jag vill bara att det ska bli sommar eller resa bort eller något. Oooo Abuh Dabih (eller hur det stavas) eller typ Egypten, gud jag bara ryser jag tänker på det.

Aja, jag ska passa Leo idag också, så jag ska snart hämta honom på dagis. Julia kanske kommer idag också.

Har inte så mycket att skriva, jag är tom på ord, nä nu ska jag springa och hämta Lilleman.

Hej då!


Suffocate when your away from me

Saknar min älskling :(



Plugga!

Hej!

Idag efter skolan så gick jag hem till min kusin, som bor precis vid min skola, det är även här jag passar hennes barn.. iaf, när jag kom hit så tog jag mig en tupplur och gud det behövdes verkligen! Det var så skönt att jag kände för att gå och lägga mig för dagen haha, men det kunde jag ju inte, för nu sitter jag och passar Leo. Vi tittar på bonde söker fru haha. Och han håller på och gör en massa hyss, typ lägga grejer i skorna och lägga en våt trasa precis vid stolen så att jag inte såg den men trampade på den så jag blev dygnsur ncnc. haha. Han är rolig han.

Jag har inte berättat för er att jag övningskör va? Nej men det gör jag och gudarna ska veta hur kul det är, men tyvärr är det min sista lektion i morgon, asså utav det paketet jag har köpt. Snart ska jag börja köra med mamma också, och sen köpa ett till paket. Jag hoppas på att jag fått mit körkort i typ januari? Hoppas, hoppas!
Jag pluggade teori en stund innan, nån timma sådär. Ska strax fortsätta att plugga faktiskt, det är rätt kul tihi.

Jag ska även se om jag hittar usb sladden till min mobil här hos min kusin för det ska finnas en sån här. Hittar jag den så lägger jag lite bilder från igår.

Nu ska Leo nanna för att nu är kl mycket (för han).

Hej då!

Hjälp utifrån

Carla: http://www.designadinblogg.se/ladda-ner-fardiga-designer-till-din-blogg/
Jag läste i facebook att du behöver hjälp med din header :P
Kolla in där för jag har lärt mig mycket där ifrån och det har hjälpt mucket med min blogg :)

Puss! /carla

Tess: Börjar du blogga på devote.se är det 100 gånger lättare med design och sånt :D

Jag gick in på den hemsidan som Carla tipsa om men jag fattade ingenting. Julia har gett sin vilja att hjälpa mig, så jag får hoppas på att hon hjälper mig.

Devote tycker jag inte alls om faktiskt, jag har aldrig läst eller följt någon blogg från Devote.se, så jag tror inte att jag tänker byta eller flytta min blogg till devote, jag trivs faktiskt här på blogg.se. Sen är jag heller inget bloggproffs heller så jag får fösöka fixa min blogg tillsammans med en kompis eller helt ensam, det har jag ju gjort förut.

Tack för tipsen iaf!


Trött som fasen!

Hej!

Hade så roligt igår tillsammans med Maja och Leo. Vi bakade och mös framför tv:n hela kvällen. När Leo hade gått och lagt sig så satt jag och Maja och lyssnade på musik och snackade i flera timmar, till sist satte Maja på typ 80:tals musik och då började vi dansa haha, i jackor dessutom för vi hade varit på balkongen innan vi börja dansa haha. Det var iaf mysigt och Leo blev typ "kär" i Maja hahaha. Bilder från igår kommrt upp antingen idag eller i morgon.

Just nu sitter jag i skolan och är svintrött :( vill bara hem och sova, men har ju skola :( men jag slutar rätt tidigt idag så jag hinner få en liten tupplur innan Leo ska hämtas på dagis. Vi har iaf Administration - Konferens och reception, vi ska redovisa och snart är det min grupps tur iiiih:| hahaha.

Vi hörs senare! Hej då!


Natten jag fyllde 18... :)

Maja gästbloggar :D

Hej gott folk! Sitter just nu i soffan med Gisela hos hennes kusin, musigt =)! Jaha vad har vi gjort då? Vi har dummat oss med lite 80-tals musik, i like!! Vi har ju också bakat o resultatet blev bara för bra =)!

Nu ska vi ut på balkongen o röka tyvärr, sen ska vi gå in och lägga oss o nanna (=

Jag är jätte kass på att skriva blogg och såna saker, kanske därför jag inte skrev så mycket, i hate it!

Nuu måste jag gå goooodbyeee and gooodnight <3

Myspys

Hej!

Sitter just nu i soffan hemma hos min kära kusin tillsammans med Maja och Leo som jag passar. Vi har alldeles nyss bakat en kaka, det blev kärleksmums och guuuud så gott det blev, vi är fan grymma haha. Bilder finns på min mobil men har ingen usb till min mobil här, så bilderna får vi lägga in en annan dag :)

Har pysslat lite med Leo tidigare idag. Till slut tyckte han att det var tråkigt men jag fortsatte, kände mig som ett litet barn, det var så kul haha.

Aja nú ska jag ta en bit kaka till.

Hej då!

Baka baka kaka, kakan den ska smaka.

Hej!

Sitter fortfarande i skolan lite sådär halvtrött men det är ingen fara, slutar nog snart :).
Idag efter skolan ska jag in på Entré snabbt bara och leta present, sen så ska jag hem till min kära kusin där jag senare ska vara barnvakt. Julia kommer senare dit och håller oss (mig & Leo) sällskap. Vi ska baka en kaka och pyssla typ :) alltid kul haha. Jula ska även hjälpa mig med min header, men inte idag tihi.

Har ni några tips på vad jag kan skriva om så min blogg inte blir tråkig, för blir den det så slutar det väl med att jag stänger ner den igen, och det vill vi väl inte? nå? haha

Hej då!


Julia & Jag


Skola, stan, barnvakt!

Hej!

Har fått lite tips på vad jag kan skriva om och hur jag får min header till att se bra ut osv.
Får väl kika lite på olika hemsidor om hur jag fixar min header, annars får jag testa mig fram själv. Jag håller just nu på med min header, klipper ut bilder osv. Men jag har svårt för att välja vilken/vilka bilder jag ska ha. Hur många bilder tycker ni jag ska ha?, 1,2 eller 3? Jag funderar själv på att ha antingen två eller tre.

Aja, från det ena till det andra. Igår när jag kom hem så åkte jag och mamma och handlade och sen kom min älskling Vladan hem till mig, sen åt vi tacos, muuuuums, det var så längesen jag åt det, eller ja enligt mig är det väldigt längesen haha. Sen när han hade gått så var det bara till att packa, för jag ska vara barnvakt idag. Det är faktiskt skönt att få komma hem till min kusin och sitta barnvakt till hennes barn, bara komma hemifrån liksom och ta det lugnt. Sitta vid datorn, titta på tv, käka och bara umgås med lilleman. Skönt!

Just nu: Sitter i skolan och har Turism- Marknad för turism. Men nu har vi rast för att vis ka få gå och äta frukost, men jag har bara f*cking kort, inga kontanter :( bajs. Vi hörs senare.

Hej då!


Love you !


Okej jag fortsätter nog att blogga?

Hej!

Jag tror att jag ska blogga ändå, kollade tillbaka på mina gamla inlägg och "saknade" min blogg på något sätt.
Grejen är att jag inte vet jag vad ska skriva om... så den inte blir så tråkig? :(
Om mitt liv, mode, smink..?  Kan ni ge mig tips kanske?

Just nu sitter jag iaf i skolan och har svenska, vi "pluggar" inför vårt nationella prov, men jag fastnade här vid datorn, typsikt mig? Nej faktiskt inte, jag är faktiskt jätte duktig i skolan, tro det eller ej. Fick mina omdömen/betyg för nån timma sen och det ser riktigt bra ut. Jag har inga OTP/IG, bara en massa TP/G och GP/VG,MVG. Sen har jag 0 % frånvaro också så det är toppen. *stolt*

Aja kom med några tips på vad jag kan skriva om så fortsätter jag :D

Hej då!


Jag är tillbaka?

Hej!

Jag vet inte direkt om jag ville starta en blogg igen, men det lär vi se, fortsätter jag att blogga så passa på att kika in här då och då och följ mitt liv.

Kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0