Min man kan inte hantera kameror...

När han ska fota, råkar han filma.. Men jag älskar honom ändå <3


Lillebror

 


Ronja på studentflaket!!!!

Diggar musiken!


Ronjas utspark film 2 :)

 


Ronjas utspark <3

Jättefint med ballongerna som de alla släppte från flotten !


Ronjas student ♥




























4 års dag med pojkvännen min ♥




















God kväll!

I torsdags firade jag och min pojkvän 4 år tillsammans. ♥ Vi började med att gå och äta på en restaurang där vi åt taco- och pizza buffé. Efter det fortsatte vi en lång promenad mot Kulladal, där vi spelade minigolf. Superkul!!
När vi sedan vart klarea där överraskade jag honom med en övernattning på hotell (vi bodde på mitt jobb). Han blev jätte chockad! Han hade ju ingen aning. Jag och min kollega hade tidigare under dagen planerat att jag skulle komma in på jobb och fixa något med min lön, och när vi väl var där undrade hon om vi inte ville se de nya gardinerna. Pojkvännen suckade mest, för han tyckte att hon tog vår tid. Men allt vart ju bara på lotsas! När vi sen kom in på rummet var han precis på väg att säga : det är väl inget speciellt med de där gardinerna? Då berättade jag att vi skulle sova där över natten. Han blev så glad! ♥ Och en fin vipp fick vi också, thank you boss!
När vi sedan checkat in på hotellet tog vi en promenad i stan och satte oss sedan och tog en fika. På hotellet åt vi i restaurangen, vi gymmade och badade badkar (jag har bara dusch hemma, så det var underbart!)
Dagen vart helt perfekt!! ♥

PÅ fredagen sen vart det ju dags för Ronjas student. Hon vart så vacker. Min lilla tös har klarat av hela skolan! Jag är så stolt över henne ♥ Vi hade det jätte mysigt hos henne med massor utav god mat. Senare på kvällen drog vi till Happy. Tack för allt Ronkha ♥ Lycka till med resten av livet och hoppas att jag får följa dig på vägen ♥

Idag har jag inte gjort ett s*it, bara suttit vid datorn hela dagen och kollat resor och bloggar. Haha.





LÄgger upp bilder från 4 års dagen och Ronjas student i ett annat inlägg :)


God morgon! 7/6

Jag stannade kvar hos pappa i natt igen. Jag är redan vaken för att alldeles snart åka tåget hem till Malmö. Jag åker in med min lillebror som ska till skolan i Malmö.

Idag står mycket på schemat! Först och främst så ska jag tala om att jag och min underbart älskade pojkvän firar 4 år tillsammans! 4 år!

Vad vi ska göra är inget jag kan säga än.. Ni får nog veta under dagen :) om jag inte är alldeles för upptagen, men jag ska försöka uppdatera så gott det går. Nu ska jag försöka trycka i mig en macka sen tar vi tåget strax över 8 in till Malmö.


God morgon!

Vaknade precis, herregud!

Igår när jag kom hem till pappa i Skurup satt vi och snacka om massa som har hänt i någon timme (som vanligt haha). Under tiden så ladda vi ner en film, project x. Lite senare på kvällen tittade vi på den, den var helt sjuk alltså haha. Roligt sjuk. Sen gick jag och la mig faktiskt för jag var så fruktansvärt trött. Nu sitter jag här med min morgoncigg och väntar in frukosten. Idag åker jag hem och förmodligen är svullo ( en utav mina valpar ) borta när jag kommer hem. Han skulle hämtas idag :(

Ha en fin dag!


Packa!

Nä nu har jag suttit ett ganska bra tag här vid datorn och bara läst en massa bloggar och nu ser jag att kl börjar dra åt sig. Jag ska ju träffa min lillebror på centralen om exakt 3 och en halv timme.

Jag får sätta igång med att packa nu, jag har ju heller inte ens gjort mig i ordning än..




Shot-tävling

Denna kväll blev vi riktigt fulla... :/ Men kul hade vi! :D


Godmorgon!

Det blev aldrig fler inlägg igår, men Ronja kom hit.

Denna veckan är helt fullbokad. Igår tvättade jag, tog en snabb runda i stan, städade mitt rum och sedan kom Ronja hit. Idag ska jag packa min väska sen ska jag åka hem till min pappa och sova över där till i morgon, och i morgon när jag ska in till Malmö igen så hakar lillebror på, för då ska vi ta en runda i stan och bara va.
På torsdagen firar jag och min älskling 4 år tillsammans och det ska ju så klart firas. Vad vi ska göra kan jag tyvärr inte berätta, då det är en överraskning och han kanske läser min blogg.
På fredagen tar min lilla prinsessa studenten så då blir det All-in med student! Det är så spännande, jag längtar! Hennes klänning är super duper söt, hon kommer bli så vacker ♥

På lördag kommer jag nog ligga bakis hela dagen.. fast det beror på hur mycket jag dricker på fredagen.
Sen på söndag ska jag jobba natt..
Så ser min vecka ut.


Det var bättre förr

Jag har inte bloggat på ett ganska bra tag nu, men jag har inte haft någon lust över huvudtaget.

Jag kan börja med o säga att vi har ju fått ett fruktansvärt tråkigt väder här i Malmö. Det var knappt två veckor sedan det var runt 25 graders värme och massvis med sol. Jag vart ju på stranden två gånger den veckan, och trodde att sommaren vart här, men nej, då kommer kylan tillbaka, på ca 12-15 grader... :/

I veckan har jag shoppat loss som en galning, jag har ångest över beloppet på mitt kreditkort just nu. Men jag blir glad när jag shoppar! Fast jag har ju inte bara shoppat till mig själv..

Hur som helst.. Jag har inte mått bra de två senaste veckorna som gått. Inte alls! Det har varit två jobbiga veckor, men det känns som om det rättar till sig nu.

Jag har iaf umgåtts med min man, min mamma och mina fina vänner. Jag har även jobbat nu i veckan, det har varit rätt skönt & jobba faktiskt, och igår på jobb fick jag ett jätte fint guldarmband utav min kollega. Det passade inte henne och då tänkte hon direkt på mig. Tack!

I lördags stanna jag kvar efter jobb med Madde och Louise och tog vars sin dricka och satt i lobby-baren på jobb och snacka massa skit. Trevligt vart det, men jag hade en sådan grov huvudvärk så jag gick hem efter en cider :)

Igår vart det final i Big B och den jag hejade på vann, Hanna J. I början tykte jag inte om henne alls, men de 1-2 senaste månaderna bara växte hon i mina ögon. Hon var helt klart en värdig vinnare.

Ush, jag tycker inte om att blogga när jag inte har gjort det på ett tag för allt blir bara massa babbel, man fattar liksom inte ens vad jag skriver om. Haha. men det får duga. Jag får köra ett inlägg senare ikväll så jag kommer in i det igen :)


Jag och Nina på Falsterbo strand. Vi var där tillsammans med Jessika :)


Madde och Louise påjobb :)

RSS 2.0