Ulla

Då vart man påväg mot Ullared. Vi nattar över i en stuga, jag Jessika mamma och Yvonne :)

Nu blir det shopping!!!!!

:D


Denmark

Hellu. What's up määäeen!!

I både lördags och igår så jobbade jag, back to normal life.. Not fun at all!!

Nu är jag ledig i 6 dagar till sen börjar jobbandes igen. Idag har jag varit i danmark med mamma och Jessika. Vi gick först in och käkade på jensens. Tog över 3 timmar tills vi kom därifrån haha. Mys! Efter det shoppade vi loss. Eller ja jag köpte bara en kjol och ett par höga shorts. Kjolen var i o för sig hög den med :) najs.

Nu sitter jag här i min soffa och väntar på big b. Missade ju det igår när jag vart på jobb :(

Vi hörs väl i morgon. Chiao chiao!


Home again

Ja då vart man hemma igen. Tråkigt, tråkigt som fan!

Jag kan inte fatta att igår morse satt vi på stranden med våra resväskor och hela animation-teamet och grät. Det gjorde så ont i mig när jag lämnade de. De har satt en sån stor plats i mitt hjärta.

Jag har haft två helt underbara veckor med mina två prinsessor. Men det kändes så skönt igår när jag fick träffa min älskling. Som jag har saknat honom!!! Nu vill jag bara att sommaren ska komma hit till Sverige. Eller varför inte åka bort igen? Fast denna gång med min älskling :) haha

Jag kommer någon dag i veckan skriva om min underbara resa där ni ska få se massa med bilder och sånt :)


Chiao chiao.

Baby

Är hemma hos min baby och umgås med honom in i det sista innan jag beger mig. Jessika kommer och hämtar mig alldeles strax och sen ska vi äta fondue tillsammans med mamma och fira henne lite. Hon fyller ju trots allt år i morgon. Efter vi ar käkat åker vi och hämtar Ronja i Svedala. Sen blir det att tagga inför Egypten :) jag är spänd men kommer sakna min älskling såååå såååå mycket :'(.

Hej svej!!


RSS 2.0